Στο κατακόρυφο η αγωνία για Αραούχο!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, καθώς από τα Κανάρια Νησιά τα μηνύματα αναφέρουν ότι η μάχη είναι σκληρή και οι δυσκολίες πολλές, μέχρι στιγμής, ενώ όπως προκύπτει από το "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Άνχελ Ραμίρες παίζει "σκληρό πόκερ" για τον "Τσίνο"...

Στο κατακόρυφο η αγωνία για Αραούχο!

Σκληρό πόκερ! Στάση αναμονής τηρεί η ΑΕΚ, αλλά παραμένει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Λας Πάλμας για τον Σέρχιο Αραούχο. Σαφώς πρόκειται για κίνηση τακτικής, αλλά και για μέτρο πίεσης της Ένωσης στη διοίκηση της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά, την ίδια ώρα που φέρεται να πιέζει από την πλευρά του και ο "Τσίνο" για να βρεθεί η λύση και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται μέσα από την ΑΕΚ γιατί λέει "όχι" σε οποιαδήποτε πρόταση της ΑΕΚ για αγορά των δικαιωμάτων του Αραούχο από τώρα ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Δανεικός ή τίποτα λένε στην Λας Πάλμας.

Προφανώς, οι Ισπανοί θεωρούν ότι δίνοντας τον Αραούχο δανεικό στην Ένωση, τότε με μία καλή χρονιά του Αργεντινού στην Ελλάδα και στο Europa League θα αυξηθούν οι μετοχές του και το καλοκαίρι ενδεχομένως να τον πουλήσουν που είναι άλλωστε και ο βασικός τους στόχος.

Οι εξελίξεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών...

News 24/7

24MEDIA NETWORK