Στο μυαλό του Μανόλο (επέστρεψε) ο Μασούντ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πάντα τα μάτια του στραμμένα στην ελληνική αγορά. Από κάθε έδρα που περνάει και από κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει "σκανάρει" τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές και ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στους συνεργάτες του για παίκτες που του έκαναν "κλικ". Ο Σοτζέι Μασούντ είναι ένας απ' αυτούς και ο τραυματισμός του Μάνταλου "αναζωπύρωσε" το... φλερτ.

Στο μυαλό του Μανόλο (επέστρεψε) ο Μασούντ!

Μανούλα στο... ψυχολογικό "φτιάξιμο" των παικτών ο Μανόλο Χιμένεθ, ακόμη και των αντιπάλων του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο προπονητής της ΑΕΚ, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πανιώνιου στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στον Σοτζέι Μασούντ: " Παίξαμε κόντρα σε μία σοβαρή ομάδα (εννοώντας τον Πανιώνιο) με ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μασούντ... "

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Contra.gr το ενδιαφέρον του Ισπανού για τον Ιρανό, ειδικότερα μόλις ενημερώθηκε για τον άσχημο τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου έγινε εντονότερο!

Το "φλερτ" μεταξύ ΑΕΚ και Μασούντ έχει ξεκινήσει από καιρό, ωστόσο τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ανάλογα με τη διάθεση της Ένωσης και της διοίκησης της να χειριστεί τόσο όσο χρειάζεται το θέμα για να πάρει από Γενάρη τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους "κυανέρυθρους".

Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΜΑΝΤΑΛΟΣ

Το κενό που αφήνει πίσω του ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι τεράστιο και για πολλούς αδύνατο να καλυφθεί αφού ο Πέτρος Μάνταλος είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης με χαρακτηριστικά που πρέπει να πληρώσεις ακριβά για να τα βρεις.

Όπως πληροφορούμαστε από Γενάρη και μετά ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του αντί-Μάνταλου που δεν θα κοστίσει και ακριβά, αφού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι είναι ο Σοτζέι Μασούντ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ιρανό σταρ της Πλατείας. Του αρέσει το στυλ του Μασούντ και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τη θέση του μέσα στο γήπεδο, καθόσον δεν αρκείται μόνο σε ρόλο δημιουργού, αλλά παίρνει πάνω του την ομάδα στα χαφ, στις πτέρυγες και πατάει περιοχή για να βρει το γκολ.

Επίσης, ο Μασούντ είναι παίκτης ο οποίος... γουστάρει και να αμύνεται. Έχε αποδείξει πως πρόκειται για μία ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου που παθιάζεται την ώρα του αγώνα (ξεφεύγει κιόλας) και βοηθάει και στην άμυνα, πράγμα δύσκολο να συναντήσεις σε ποδοσφαιριστές με δημιουργικές αρετές. Κάτι σαν τον Μάνταλο δηλαδή.

Η χρηματιστηριακή αξία του 33χρονου Μασούντ σύμφωνα με το transfermarkt φτάνει τις 700.000 ευρώ, ωστόσο όπως αναφέραμε και παραπάνω το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ο Πανιώνιος αν και εφόσον η ΑΕΚ κινηθεί τον Ιανουάριο, μόνο κερδισμένος θα βγει από την υπόθεση γιατί τον πήρε τον Ιούλιο του 2016 ελεύθερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK