Στο ΣτΕ ο ΟΠΑΠ για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προσφεύγει στο ΣτΕ ζητώντας την είσοδό της στο Στοίχημα.

Στο ΣτΕ ο ΟΠΑΠ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας φέρεται να πραγματοποίησε η ΟΠΑΠ ΑΕ, ζητώντας την ακύρωση της από 28/07/2015 απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με την οποία απαγορεύεται η συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ σε τυχερά παιχνίδια όπως Πάμε Στοίχημα, ΠΡΟΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ κλπ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του in.gr, ο ΟΠΑΠ ζητάει να κηρυχθεί αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση της ΕΕΑ, επικαλείται πλημμέλεια και αντιφατική αιτιολογία της προσβαλλόμενης απόφασης της ΕΕΑ και υποστηρίζει ότι δεν γίνεται να μείνει εκτός δελτίων μία τόσο δημοφιλής ομάδα όπως η Ένωση που προσελκύει μεγάλο αριθμό πελατών παικτών.

Η απόφαση της ΕΕΑ με ψήφους 4-3 έκανε δεκτή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί διοικητικής και ηγετικής αρμοδιότητας του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΠΑΕ ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που είναι μέτοχος σε ποσοστό 33,3% στον ΟΠΑΠ. Το ίδιο κώλυμα αφορά και στον γιο του, Γιώργο Μελισσανίδη, επίσης παράγοντα της ΑΕΚ.

Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει μεταξύ άλλων στην προσφυγή του ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι σε θέση να ασκήσει επιρροή στον ΟΠΑΠ και έτσι δεν τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου.

Διαβάστε ακόμη

Με επιφύλαξη η άδεια Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Αστέρα, Πανθρακικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK