"Στοπ" στους οπαδούς της ΑΕΚ από την ιταλική Αστυνομία

Η ιταλική Αστυνομία έβαλε στοπ στη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στο φιλικό με την Ίντερ στην Ανκόνα για λόγους ασφαλείας.

"Στοπ" στους οπαδούς της ΑΕΚ από την ιταλική Αστυνομία

Την προσεχή Κυριακή (16/8) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ίντερ στην Ανκόνα σε ένα επίσης πολύ δυνατό φιλικό, όπως εκείνο του περασμένου Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αρκετοί οπαδοί της «Ένωσης» είχαν την πρόθεση να μεταβούν στην ιταλική πόλη προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας με την Ίντερ, ωστόσο η ιταλική Αστυνομία είχε αντίθετη άποψη.

Όπως ανακοίνωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, η Αστυνομία της γειτονικής χώρας βάζει φρένο στη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας. Παρότι πρόκειται για φιλικό ματς, οι Ιταλοί φοβούνται ότι υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν επεισόδια και για τον λόγο αυτό δεν επιτρέπει την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι η Ιταλική Αστυνομία απαγορεύει για λόγους ασφαλείας την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στον φιλικό αγώνα Ίντερ-ΑΕΚ στην Ανκόνα την ερχόμενη Κυριακή 16 Αυγούστου (9 μ.μ. ώρα Ιταλίας – 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας)".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα