Συνεχίζει η... μισή ΑΕΚ

Με αρκετές απουσίες συνεχίζονται τις τελευταίες μέρες οι προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα. Δεν μπήκε ούτε χθες ο Πλατέλλας, απουσίαζε ο Ντίντακ και… τα γνωστά με Τζιμπούρ.

Συνεχίζει η... μισή ΑΕΚ
INTIME SPORTS

O Bαγγέλης Πλατέλλας στη χθεσινή προπόνηση έδωσε το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα όπου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια αναχώρησε για το Ιατρικό Κέντρο, όπου συνέχισε τη θεραπεία για την οσφυαλγία που τον ταλαιπωρεί. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, έκανε μυϊκό σπασμό την περασμένη Κυριακή μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και αποχώρησε από το γήπεδο έχοντας κάποιες ενοχλήσεις.

Παρότι δεν έγινε εφικτό να προπονηθεί ο Πλατέλλας ούτε χθες, δεν υπάρχει ανησυχία για την περίπτωσή του και από μέρα σε μέρα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή του στον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, δεν τίθεται κανένα θέμα ανησυχίας, αφού ο Πλατέλλας υπολογίζεται κανονικά για να δώσει το «παρών».

Από την άλλη, από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασε και ο Ντίντακ Βιλά. Ο Ισπανός αριστερός μπακ της ΑΕΚ δεν πρόλαβε να προπονηθεί γιατί είχε προγραμματισμένο ραντεβού με δερματολόγο στο Ιατρικό Κέντρο για ένα -επιπόλαιο- πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ράφικ Τζιμπούρ, ο Αλγερινός συνέχισε τη θεραπεία του και εξακολουθεί να διανύει αγώνα δρόμου μέχρι να επιστρέψει στην ενεργό δράση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να προλάβει ο Τζιμπούρ το ντέρμπι του Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό, ενώ το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι θα χάσει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας την 9η αγωνιστική.

Βεβαίως ο Δέλλας θα πρέπει να… περιμένει μέχρι να γίνει εφικτό να δει τις σκέψεις του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επί χόρτου, για τον απλούστατο λόγο ότι οι τελευταίες προπονήσεις στα Σπάτα γίνονται με αρκετές απουσίες. Πέραν των τραυματιών (και του Ντίντακ που έλειψε μόνο χθες), ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να ζει με το… αναγκαίο κακό των παικτών που απουσιάζουν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες.

Για την ώρα που Βάργκας, Μπαρόχα, Μάνταλος, Αραβίδης και Τζανετόπουλος που απουσιάζουν και είναι όλοι βασικοί, αποτελούν το εμπόδιο του Δέλλα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Βέβαια, μέχρι τότε, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του σε φουλ δράση στον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η ΑΕΚ δεν ξέχασε τον "παππού"

Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ξέχασε τη μνήμη του Φράντισεκ Φάντροκ.

Η "Ένωση" ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μια κάρτα με τη φωτογραφία του πολιτογραφημένου Ολλανδού τεχνικού που απογείωσε την κραταιά ομάδα του Λουκά Μπάρλου στα 70s. O Φάντροκ πέθανε στις 9 Οκτωβρίου του 1981 στη Λευκωσία της Κύπρου σε ηλικία 66 ετών.

Συνεχίζει η... μισή ΑΕΚ

Έμεινε στην ιστορία για πολλές πρωτοποριακές -για την εποχή- μεθόδους που έφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για τον άθλο της ΑΕΚ τη σεζόν 1976-77 και για την περίφημη αλλαγή τερματοφύλακα του (Χρηστίδης με Στεργιούδα) στη διαδικασία των πέναλτι στο ματς με την ΚΠΡ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK