Συζήτηση με τον Πογέτ και... πόρτα εξόδου

Ο Γκας Πογέτ ενημέρωσε ήδη τους Πεταυράκη, Ανδρεόπουλο, Γροντή για την αποχώρησή τους από την ομάδα, ενώ φαίνεται ότι απλά εκκρεμεί ο τρόπος για να αποτελέσει παρελθόν για να τους ακολουθήσει και ο Ανάκογλου.

Συζήτηση με τον Πογέτ και... πόρτα εξόδου
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια διαδικασία ξεκαθαρίσματος σε ότι αφορά το ρόστερ της και πλέον λαμβάνουν χώρα μια σειρά από αλλαγές, οι οποίες είχαν προαναγγελθεί και θα συνέβαιναν ούτως ή άλλως.

Ο Γκας Πογέτ πραγματοποιεί τετ-α-τετ στα Σπάτα με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας στους οποίους εξηγεί ότι η συνεργασία τους με την ΑΕΚ πρόκειται να λυθεί, ενώ κάποιοι εξ αυτών ενδεχομένως να φύγουν ως δανεικοί.

Οι πρώτοι παίκτες με τους οποίους επικοινώνησε ο Πογέτ γνωστοποιώντας τους την αποχώρησή τους από την ομάδα ήταν οι Σταύρος Πεταυράκης, Δημήτρης Γροντής, Κυριάκος Ανδρεόπουλος και Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο Σταύρος Πεταυράκης δεν υπολογίζεται καθόλου και ενημερώθηκε πως θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ΑΕΚ. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Δημήτρη Γροντή. Αρχικά στην περίπτωση του Γροντή οι άνθρωποι της ομάδας είχαν την πρόθεση να παραχωρηθεί ως δανεικός αλλά λόγω του γεγονότος ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερος.

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος θα αποχωρήσει -προσωρινά- από το ρόστερ αφού θα παραχωρηθεί ως δανεικός σε κάποια ομάδα ενώ αμφιλεγόμενος είναι ο τρόπος με τον οποίο θα φύγει ο Ανάκογλου. Η αρχική πρόθεση της ΑΕΚ ήταν να παραχωρηθεί ως δανεικός ο παίκτης ή να φέρει κάποια πρόταση από ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Ανοιχτό φαίνεται να είναι όμως το ενδεχόμενο να φύγει και ως ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα κινητικότητα υπάρχει και για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν τους προαναφερθέντες στην πόρτα της εξόδου και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις προσεχείς μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλιο Άκης Γεωργίου: Η δική του, σφιχτή αλλά ουσιαστική, ΑΕΚ

Γεμάτες τουρμπίνες και -σχεδόν- το απόλυτο σε λεπτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK