Τα ισπανικά ΜΜΕ τα "χώνουν" στην Λας Πάλμας λόγω Αραούχο-Λιβάγια

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το δίδυμο Αραούχο-Λιβάγια με την φανέλα της ΑΕΚ, στάθηκαν αφορμή για να δεχθεί γερό κράξιμο η διοίκηση της Λας Πάλμας από τα ισπανικά ΜΜΕ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Τα ισπανικά ΜΜΕ τα "χώνουν" στην Λας Πάλμας λόγω Αραούχο-Λιβάγια
EUROKINISSI

Η φετινή πορεία που ακολουθεί η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, είναι άκρως αμφίδρομη με εκείνη της Λας Πάλμας στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Οι μεν "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται αγκαλιά με το πρωτάθλημα, ενώ οι Ισπανοί οδεύουν ολοταχώς για... φούντο στη Β' κατηγορία της Ισπανίας, καθώς βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με 21 βαθμούς.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, τα ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας, και ειδικότερα εκείνα που αφορούν το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας, περνάνε από... κόσκινο τη διοίκηση της ομάδας για το μεγάλο λάθος να αφήσουν το δίδυμο Αραούχο-Λιβάγια να πάει στην Ένωση.

Γιατί; Επειδή όπως αναφέρει η "Marca" με σημερινό της δημοσίευμα, αυτό που λείπει περισσότερο από τα "καναρίνια" τη φετινή σεζόν, είναι τα γκολ, τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να της προσφέρουν οι δύο δανεικοί της ΑΕΚ.

Ενδεικτικό της όλης κατάστασης, είναι πως η Λας Πάλμας έχει πετύχει σύνολο μόλις 21 τέρματα, την ώρα που οι δύο "κιτρινόμαυροι" επιθετικοί έχουν σκοράρει 25!

α γκολ που ψάχνει η Λας Πάλμας στη La Liga βρίσκονται στην Ελλάδα. Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 21 γκολ, πίσω μόνο από τη Μάλαγα", ανέφερε η "Marca" και συνέχισε:

"Την ίδια ώρα ο Αραούχο έχει πετύχει συνολικά 13 και ο Λιβάγια 12 γκολ με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Οι δυο τους έχουν πετύχει σχεδόν τα μισά γκολ της ομάδας τους που διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Ελλάδα".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Τα ισπανικά ΜΜΕ τα "χώνουν" στην Λας Πάλμας λόγω Αραούχο-Λιβάγια

News 24/7

24MEDIA NETWORK