Τα πλάνα Μοράις με τον Τσιγκρίνσκι οριστικά εκτός

Την Πέμπτη επιβεβαιώθηκε από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, ότι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι πλέον τα πλάνα του Ζοζέ Μοράις για την άμυνα.

Τα πλάνα Μοράις με τον Τσιγκρίνσκι οριστικά εκτός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να τίθεται οριστικά εκτός (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη και υποβλήθηκε και σε θεραπεία) μετά από γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ την Πέμπτη, ο Ζοζέ Μοράις είναι αναγκασμένος να προσφύγει σε δοκιμασμένη αμυντική... συνταγή, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Ως γνωστόν ο νεοαποκτηθείς Βράνιες είναι τιμωρημένος και ως εκ τούτου, οι επιλογές του Πορτογάλου για την άμυνα είναι συγκεκριμένες. Οι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος θα κληθούν από κοινού να βγάλουν τα... κάστανα απ' τη φωτιά στη Λεωφόρο, κάτι που έχει συμβεί ωστόσο αρκετές φορές φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια.

Από εκεί και πέρα θετικό είναι το γεγονός πως όσοι αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και θα είναι στη διάθεση του Μοράις, ο οποίος στο προσεχές ματς ενδέχεται να καθίσει για τελευταία φορά στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK