Τελειώνει με Λέσκοτ, σβήνει "φωτιές" με Αραβίδη

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι το τέλος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Τζολέον Λέσκοτ για το οποίο απομένουν μόνο τα -περίπλοκα- διαδικαστικά, ενώ λόγω ενός δημοσιεύματος στο κάδρο μπήκε και του Χρήστου Αραβίδη και στην «Ένωση» προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά.

Τελειώνει με Λέσκοτ, σβήνει "φωτιές" με Αραβίδη
Αραβίδης ΑΕΚ

Η περίπτωση του Τζολέον Λέσκοτ στην ΑΕΚ λαμβάνει την τελική της μορφή και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι το διαζύγιο. Αυτό που συζητιέται το τελευταίο διάστημα είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο θα έρθει το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την πλευρά του Άγγλου (που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον μάνατζερ Θεόφιλο Καρασαββίδη) να μην αποτελεί εύκολο διαπραγματευτή. Αργά ή γρήγορα πάντως η σύντομη συνύπαρξη ΑΕΚ και Λέσκοτ θα λάβει τέλος.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Σε ότι αφορά το χρονικό -γιατί αρκετός κόσμος έχει μπερδευτεί- το στόρι είναι το εξής: Ο Λέσκοτ ζήτησε από την ΑΕΚ να κάνει την αποκατάσταση μετά την αρθροσκόπηση στην Αγγλία, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αρνήθηκε και ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε μια δυσαρέσκεια. Η δυσαρέσκεια διογκώθηκε μέσω των εμπλεκομένων στην υπόθεση (πιθανότατα των μάνατζερ του Άγγλου αμυντικού) και είδε το φως της δημοσιότητας, κάτι που δυσαρέστησε με αρκετά εμφανή τρόπο την ΑΕΚ.

Στις συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, ο Λέσκοτ ανέφερε πως τελικά δεν υπήρξε δυσαρέσκεια με την αποθεραπεία, με διάθεση να συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία, ωστόσο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε μια τάση να τελειώσει τη διαδικασία, και κατ΄ επέκταση τον παίκτη μια ώρα αρχίτερα. Τώρα είμαστε λίγο πριν το τυπικό τέλος, το οποίο όμως για να έρθει πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στα υπόλοιπα που εκκρεμούν και τραβάνε δύο μέρες. Μάλιστα δεν έλειψε και η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές σε όλη αυτή την ιστορία, με την πλευρά του Λέσκοτ και εκείνη της «Ένωσης» να ανεβάζουν τους τόνους.

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ»

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που υποστήριζε ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση της ΑΕΚ να μην κάνει πρόταση ανανέωσης στον Χρήστο Αραβίδη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, έστρεψε τις συζητήσεις στην «Ένωση» γύρω από το θέμα του Έλληνα επιθετικού. Αυτό που προκύπτει, πάντως, αυτή τη στιγμή στο ρεπορτάζ είναι ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για κανέναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Αυτό υποστηρίζουν και ως θέση και στέκονται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει επαφή με κανέναν παίκτη της παραπάνω κατηγορίας.

Όλο αυτό το κλίμα, πάντως, δημιουργήθηκε κόντρα στη ροή της λογικής καθώς στον επόμενο αγώνα της ΑΕΚ ο Αραβίδης προορίζεται για βασικός από τον Μοράις (σύμφωνα με την τελευταία δοκιμή του Πορτογάλου στα Σπάτα) και σε αυτό δε βοήθησαν τα αργοπορημένα αντανακλαστικά του κλαμπ (με συνολική ευθύνη, όχι ενός ανθρώπου). Για την ώρα τα πάντα δείχνουν ρευστά, όχι μόνο στην περίπτωση του Αραβίδη αλλά και των άλλων παικτών που τον Γενάρη θα έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν με άλλη ομάδα, ωστόσο απόφαση δεν υπάρχει όπως υποστηρίζουν σε κάθε ευκαιρία στην «Ένωση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK