ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Δέλλας, υπηρεσιακός ο Μανωλάς

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. Υπηρεσιακός ο Στέλιος Μανωλάς.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Δέλλας, υπηρεσιακός ο Μανωλάς

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς υπέβαλλε την παραίτησή του λίγες ώρες μετά τη συνάντηση που είχε με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της "Ένωσης", Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Οι δύο άνδρες έδωσαν ο καθένας την ερμηνεία του για τη βαριά ήττα στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ συζήτησαν γενικότερα τα αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας. Το κλίμα είχε βαρύνει αρκετά για τον Έλληνα τεχνικό, μετά και τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην αντιπροσωπεία της Original.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες την ΑΕΚ αναζητούν τον διάδοχο του Δέλλα στην ξένη αγορά, ενώ μέχρι να βρεθεί ο "εκλεκτός", στον πάγκο θα καθίσει ο προπονητής της Κ20, Στέλιος Μανωλάς. Θυμίζουμε πως ο "Δικέφαλος" αγωνίζεται το προσεχές Σάββατο (24/10) με τον Ηρακλή εντός έδρας.

Η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League.Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς."

Η παρουσία του Δέλλα στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο

Ο Τραϊανός Δέλλας ανέλαβε τις τύχες της ΑΕΚ σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για το σύλλογο. Συγκεκριμένα, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2012/13, όπου βρήκε τελικά την "Ένωση" να υποβιβάζεται στην Β' Εθνική.

Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να τον εμπιστευτούν στο νέο ξεκίνημα, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως επιτυχημένα. Η ΑΕΚ ανέβηκε... τρένο τις δύο κατηγορίες (Γ' Εθνική και Football League), ενώ την περυσινή σεζόν έφθασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό με συνολικό σκορ 1-2 (1-1, 0-1).

Στην εφετινή σεζόν, ύστερα από 7 αγωνιστικές, ο "Δικέφαλος" βρίσκεται στην 3η θέση με 13 βαθμούς, όμως ο Έλληνας τεχνικός "πλήρωσε το μάρμαρο" των κακών αποτελεσμάτων σε Τούμπα (ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ) και "Γ. Καραϊσκάκης" (ήττα 4-0 από τον Ολυμπιακό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μελισσανίδης: "Όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα φύγει"

Γιατί έφυγε ο Δέλλας

Τι είπε ο Χιμένεθ στο Contra.gr

Κανένα θέμα Χιμένεθ στην ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK