Τελειώνει του Τζιοβάνι

Άμεσα αναμένεται να τρέξει η περίπτωση της απόκτησης του Τζιοβάνι Παλμιέρι Ντος Σάντος από την ΑΕΚ καθώς αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (08/07) ο πατέρας του ποδοσφαιριστή με τους μάνατζερ που τρέχουν το ζήτημα.

Τελειώνει του Τζιοβάνι

Στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν με το θέμα της απόκτησης του αριστερού μπακ και τρέχουν τις εξελίξεις για την ένταξη του Τζιοβάνι στο ρόστερ της νέας σεζόν. Το βράδυ αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα τόσο ο πατέρας του ποδοσφαιριστή όσο και οι ατζέντηδες που συνεργάζονται με την "Ένωση" για τη θετική έκβαση της όλης ιστορίας.

O λόγος για τον οποίο ταξιδεύει μαζί με τους ατζέντηδες της Elenko Sports (εταιρεία που έχει μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή) ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, έχει να κάνει με την ανησυχία της οικογένειας Τζιοβάνι σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο πατέρας του Τζιοβάνι πριν κλείσει η μεταγραφή θέλει να πάρει μια διά ζώσης εικόνα για τη χώρα στην οποία ετοιμάζεται να μετακομίσει ο γιος του.

Οι "κιτρινόμαυροι" πάντως είναι αισιόδοξοι ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής αποτελεί θέμα ορισμένων ημερών, ενδεχομένως και ωρών, αφού μετά τη σύναψη της συμφωνίας αναμένεται να ταξιδέψει και ο ίδιος ο παίκτης στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία σημαντική προσθήκη για την ΑΕΚ η οποία συγκαταλέγεται σε εκείνες της λογικής του πάνω ραφιού, καθώς πρόκειται για βασικό ποδοσφαιριστή με γεμάτες χρονιές σε όχι αδιάφορους συλλόγους, ο οποίος θεωρείται από τις αξιόλογες περιπτώσεις ακραίων αμυντικών στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Μετά το κλείδωμα της απόκτησης Τζιοβάνι η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα κλείνοντας τον πρώτο κύκλο ενίσχυσής της ενόψει της νέας χρονιάς, με τη μόνη περίπτωση που θα εκκρεμεί από εκεί και πέρα να είναι εκείνη του μεσοεπιθετικού. Στο θέμα του πορτιέρο εκλεκτός εξακολουθεί να παραμένει ο Ισπανός, Χάβι Βάρας ενώ σταν μπάι περιμένοντας την ΑΕΚ είναι ο Βενεζουελάνος Μπαρόχα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Ένωση κινείται και για μία τρίτη περίπτωση γκολκίπερ, ωστόσο τα στοιχεία του τελευταίου δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστά.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός ακόμα νεαρού Έλληνα πορτιέρο ο οποίος, όμως, θα αποτελεί προσθήκη για το μέλλον χωρίς να υπολογίζεται για τη νέα χρονιά τουλάχιστον για την πρώτη ομάδα.

Αποχωρεί ο Γεωργέας

Βεβαίως στην ΑΕΚ δεν αναμένονται μόνο αφίξεις αλλά και αποχωρήσεις. Μία εξ αυτών φαίνεται να είναι και η αποχώρηση του Νίκου Γεωργέα του οποίου το συμβόλαιο εξέπνευσε τον περασμένο Ιούνιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προτίθεται να προσφέρει κάποιο πόστο στον "Φούλη" ωστόσο για την ώρα το μόνο -σχεδόν- σίγουρο είναι ότι δεν θα τον ξαναδούμε αγωνιζόμενο με τα χρώματα της "Ένωσης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK