Τέλος Φαγέ-Σοϊλέδης, ξεκαθαρίζει με Κορδέρο

Οι Αμπλαγέ Φαγέ και Άρης Σοϊλέδης αποτελούν ήδη παρελθόν από την ΑΕΚ ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα συμβεί με τον Μιγκέλ Κορδέρο που βρίσκεται στην προπόνηση.

Τέλος Φαγέ-Σοϊλέδης, ξεκαθαρίζει με Κορδέρο

H AEK προπονείται για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν και όπως αναμενόταν, τίθεται σε ισχύ το ξεκαθάρισμα του ρόστερ με ορισμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον προπονητή να αποτελούν παρελθόν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν Άρης Σοϊλέδης και Αμπλαγέ Φαγέ, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και αποχώρησαν, ωστόσο τα συμβόλαιά τους δεν έχουν ακόμα λυθεί.

Στα πλάνα του προπονητή σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρίσκεται και ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος όμως βρίσκεται στην προπόνηση (έφτασε σε αυτή μαζί με τον Ντίντακ Βιλά) και το ζήτημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα. Το τι ακριβώς θα συμβεί με τα συμβόλαια των παικτών -δεδομένου του γεγονότος πως η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει αποζημιώσεις- θα διαπιστωθεί στην πορεία.

Επιστροφή την Κυριακή για Σιμόες

Ο Αντρέ Σιμόες δεν έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα αφού εξασφάλισε επιπλέον διήμερη άδεια από τους ανθρώπους του συλλόγου. Ο Πορτογάλος επιστρέφει στην Αθήνα την Κυριακή και από τη Δευτέρα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η ΑΕΚ την Κυριακή θα προπονηθεί δύο φορές, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα περάσουν εργομετρικά. Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Τετάρτη η αποστολή θα αναχωρήσει για το Κίελτσε της Πολωνίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ