Τέλος η δημόσια διαβούλευση, εξελίξεις στο γηπεδικό

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τέλος η δημόσια διαβούλευση, εξελίξεις στο γηπεδικό

Τελείωσε η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία είχε αρχίσει στις 22 Ιουλίου και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα έπειτα από την παράταση που ζήτησε και πήρε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες εισηγήθηκαν θετικά με μοναδική εξαίρεση (ποιον άλλον) τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ο οποίος θέτει τις ενστάσεις του για την κατασκευή του γηπέδου.

Αύριο (Τρίτη) η διαδικασία της διαβούλευσης ολοκληρώνεται και τυπικά, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να δίνουν το "παρών" στο ΥΠΑΠΕΝ προκειμένου να "τρέξουν" τις διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και να μη χαθεί ούτε λεπτό επιπλέον.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της "Δικέφαλος 1924" η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου, η άδεια αναμένεται να εκδοθεί γύρω στον Μάρτιο και στη συνέχεια αναμένεται να μπουν οι μπουλντόζες για την πρώτη φάση της κατασκευής του έργου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ