Τελείωσε ο Μαϊστόροβιτς, πλησιάζει ο Λύμπε!

Την επισημοποίηση ενός προαναγγελθέντος "διαζυγίου" έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ, καθόσον έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης το "βελούδινο" διαζύγιο με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο Σουηδός φεύγει από την Ένωση σαν φίλος, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής με επικρατέστερο ως αντικαταστάτη τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
maistorovic araujo EUROKINISSI SPORTS

Ένα χρόνο διήρκεσε η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και από πλευράς των "κιτρινόμαυρων" κρίνεται επιτυχημένη, ενώ ο Σουηδός φεύγει από την ομάδα σαν φίλος, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι μέσα από την ΠΑΕ.

Ο Μαϊστόροβιτς, όπως τον ενημέρωσαν οι διοικούντες την ΠΑΕ, μπορεί να μείνει κοντά στην ομάδα με όποιον τρόπο είναι εφικτό να υπάρχει συνεργασία και αλληλοβοήθεια στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" ο Σουηδός θα παραμείνει το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα για να ενημερώσει για όλα τον διάδοχό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία των δύο πλευρών είχε εκπνεύσει από τις 31 Αυγούστου και από κοινού αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία.

Ο Σουηδός με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση του αποχαιρετισμού: "Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση που πήραμε μαζί με το club.

Από την πλευρά μου οφείλω σε όλους και κυρίως στον πρόεδρο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την σημαντική ευκαιρία που μου έδωσε μαζί με τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για την ομάδα.

Απόλαυσα κάθε λεπτό και κάθε μέρα που δούλεψα για την ΑΕΚ και πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα έχει θετικό πρόσημο.

H AEK θα αποτελεί πάντα ένα σημείο αναφοράς για εμένα. Πιστεύω βαθιά ότι οι οπαδοί της ομάδας θα απολαύσουν στη συνέχεια της σεζόν τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς και θα χαρούν με τις επιτυχίες της. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία σε όλα τα μέλη του club, στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα."

Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Όπως είχατε διαβάσει νωρίς το πρωί στο Contra.gr η ΑΕΚ έχει ήδη μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν εκ νέου ή όχι.

Τόσο ο "Λύμπε" όσο και ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιθυμούν την επανένταξη του πρώην επιθετικού στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ωστόσο το ζήτημα θα διευθετηθεί οριστικά προς τη θετική του πλευρά εφόσον βρεθεί η "χρυσή τομή" σε κάποια ζητήματα που απασχολούσαν τον Νίκο Λυμπερόπουλο στην πρώτη του θητεία στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Λυμπερόπουλος πάντως είναι ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκε η διοίκηση της ΑΕΚ για να αναλάβει το πόστο. Αυτό από μόνο του λέει πολλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK