Τέλος ο Ντίντακ από την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Ντίντακ Βιλά. Ευχαρίστησε την ΠΑΕ ο Ισπανός για την αίσια έκβαση της μεταγραφής του, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι ο αριστερός μπακ... πλήρωσε τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του και παραιτήθηκε κάθε απαίτησης από την Ένωση, ζητώντας και συγγνώμη για το μεγάλο μπέρδεμα του καλοκαιριού.

Τέλος ο Ντίντακ από την ΑΕΚ
Ντίντακ ΑΕΚ

"Βελούδινο" ήταν τελικά το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Ντίντακ Βιλά, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (29/8) κατόπιν ανακοίνωσης της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ. Η Ένωση πέτυχε να τελειώσει το θέμα με τους δικούς της όρους, καθώς η πλευρά του παίκτη συμβιβάστηκε και το θέμα ολοκληρώθηκε με μια συγγνώμη από τον Ισπανό και δηλώσεις που ευχαριστούν την ελληνική ομάδα που τον άφησε τελικά να φύγει.

Το γεγονός της υπόθεσης είναι ότι η Ένωση πέτυχε ο Βιλά να πληρώσει για να μείνει ελεύθερος τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του πράγμα που είχαν γράψει οι Ισπανοί ότι θα συμβεί πριν από μερικές εβδομάδες...

Συνολικά το κέρδος της ΑΕΚ από τη λύση της συνεργασίας με τον Βιλά είναι κοντά στις 500.000 ευρώ, σύμφωνα με πηγές μέσα από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Ισπανού αριστερού μπακ είναι η εξής: "Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο βαθιές μου ευχαριστίες στη διοίκηση της ΑΕΚ για την αίσια έκβαση στο θέμα που προέκυψε με τη μεταγραφή μου.

Και να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη, αν οι αποφάσεις μου θα μπορούσαν να προσβάλουν το κύρος της πρώην ομάδας μου, παρόλο που ποτέ δεν είχα την πρόθεση να τη βλάψω.

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ.

Τα δυο χρόνια που έπαιξα εδώ δεν είχα το παραμικρό παράπονο και θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δικοί μου προσωπικοί λόγοι επέβαλλαν την επιστροφή μου στην Ισπανία.

Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Τα δυο χρόνια που έπαιξα εδώ δεν είχα το παραμικρό παράπονο και θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δικοί μου προσωπικοί λόγοι επέβαλλαν την επιστροφή μου στην Ισπανία. 

 Εύχομαι το καλύτερο στην ΑΕΚ, που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου και θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, στους προπονητές μου, στους πρώην συμπαίκτες μου και σε όλους όσους συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για σπουδαίους επαγγελματίες στους οποίους εύχομαι τις καλύτερες επιτυχίες για το μέλλον."

News 24/7

24MEDIA NETWORK