Θλάση ο Κορδέρο

O Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για βαριάς μορφής θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο που θα τον αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θλάση ο Κορδέρο
INTIME SPORTS

Άτυχος στάθηκε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο στη σημερινή (31/07) προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς υπέστη θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της "Ένωσης" δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς κάνουν λόγο για βαριάς μορφής που αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Από εκεί και πέρα, με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Ρόναλντ Βάργκας, ενώ όσον αφορά τον Θέσαρ Άρθο, ο οποίος χτύπησε στην αναμέτρηση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, έχει υποστεί θλάση στον πνεύμονα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες προληπτικά. Οι δύο παίκτες, όπως είναι λογικό, δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα για τη φιλική αναμέτρηση με την Ανόρθωση την Κυριακή (02/08, 19:00).

News 24/7

24MEDIA NETWORK