Τι εξόργισε τον Κετσπάγια ενόψει της πρεμιέρας

Δεν κρατήθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια και ξέσπασε με δηλώσεις του για την ώρα διεξαγωγής του ματς ΑΕΚ - Ξάνθη που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή στις 16:00. Αναλυτικά τα όσα είπε.

Τι εξόργισε τον Κετσπάγια ενόψει της πρεμιέρας
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιτέλους σέντρα στην Super League μετά από αρκετούς μήνες. Αυτό βέβαια δεν άρεσε σε όλους τους προπονητές, που περίμεναν λίγο διαφορετική την πρεμιέρα των ομάδων τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει γιατί το ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη ορίστηκε στις 16:00, μέσα στη ζέστη!

"Εμείς είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό να αρχίσει το πρωτάθλημα.Είναι καλό που αρχίζει αλλά μας χαλάει το γεγονός ότι η ώρα έναρξης είναι πολύ νωρίς. Ειδικά στην Ελλάδα με τις θερμοκρασίες που υπάρχουν, δεν πιστεύω ότι είναι λογική η απόφαση να αρχίσει το ματς στις 16:00 το απόγευμα. Τι να κάνουμε όμως; Αφού αυτή είναι η απόφαση εμείς πρέπει να παίξουμε", είπε μεταξύ άλλων στην NOVA.

Για την αναβολή του πρωταθλήματος, δήλωσε:

"Το μεγάλο χρονικό διάστημα της αναβολής ήταν ο λόγος που παίξαμε τόσα πολλά φιλικά παιχνίδια. Δεν ήταν ότι το πρωτάθλημα αναβλήθηκε μόνο για μια εβδομάδα. Ήταν αρκετές, αφού υπήρχε και το ματς της Εθνικής ομάδας, αλλά το γεγονός αυτό μας έδωσε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω ότι τώρα είμαστε απόλυτα έτοιμοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK