Η αντίδραση της ΑΕΚ για Πατίτο και στοίχημα

Την άμεση αντίδραση της ΑΕΚ προκάλεσε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Contra.gr για τον Πατίτο και τα tweets του, με τα οποία προωθούσε λατινοαμερικάνικη στοιχηματική εταιρία. Ποια ήταν η εξήγηση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ και τι απαίτησε από τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Η αντίδραση της ΑΕΚ για Πατίτο και στοίχημα

Μετά την αποκάλυψη του Contra.gr (αλλά και της εφημερίδας “Goalnews”) για την σχέση του Πατίτο Ροντρίγκεζ με λατινοαμερικάνικη Στοιχηματική εταιρία ( Miljugadas.com) και τα... αποδεικτικά tweets για την προώθησή της από πλευράς του Αργεντινού άσου, υπήρξε άμεση αντίδραση από την ΑΕΚ, που ζήτησε την άμεση διακοπή αυτής της συνεργασίας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη διαρροή της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, ο Πατίτο είχε συμφωνία πριν ακόμη έρθει στην Ελλάδα με διαφημιστική εταιρία στην Αργεντινή, η οποία και τουίταρε στη σελίδα του. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τις εξηγήσεις της ΑΕΚ, η χορηγική συμφωνία του Αργεντινού προέβλεπε κάποια διαφημιστικά ποσταρίσματα σε λογαριασμό με το όνομα του στα Social Media.

Όπως τονίζεται δε, ο παίκτης ενημερώθηκε άμεσα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί όσο φορά τη φανέλα της ΑΕΚ και ο ίδιος δεσμεύτηκε να μιλήσει με τους διαχειριστές για να κατέβουν όλα τα tweets και να διακοπεί αυτή η συνεργασία.

Επίσης, από την ΑΕΚ ανέφεραν πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είχε κωδικούς του λογαριασμού του. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να έχει βάση, καθώς στον εν λόγω λογαριασμό του υπάρχουν και προσωπικές φωτογραφίες του Πατίτο με τη σύντροφό του αλλά και από την καθημερινότητά του στην ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι στοιχηματικές προτάσεις του Πατίτο στο twitter!

News 24/7

24MEDIA NETWORK