Tι συμβαίνει με τους τραυματίες της ΑΕΚ

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό. Τι ισχύει με τον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Tι συμβαίνει με τους τραυματίες της ΑΕΚ
Τζεμπούρ-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, με τα αγωνιστικά προβλήματα να παραμένουν.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» πέραν των ποδοσφαιριστών που έχουν ενσωματωθεί στις Εθνικές ομάδες ( Χρήστος Αραβίδης, Πέτρος Μάνταλος, Άνταμ Τζανετόπουλος, Άλαϊν Μπαρόχα και Ρόναλντ Βάργκας) αντιμετωπίζει μερικά ακόμα αγωνιστικά προβλήματα όπως το γνωστό του Ράφικ Τζεμπούρ που ταλαιπωρείται από μία θλάση και του Βαγγέλη Πλατέλλα που υπέστη έναν μυϊκό σπασμό στον αγώνα της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο.

Έχει ακόμα δρόμο ο Τζεμπούρ, μάλλον χάνει και Παναθηναϊκό

Σε ό,τι αφορά τον Αλγερινό είναι δεδομένο πως θα απουσιάσει από τον αγώνα του "Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα χάσει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Βεβαίως δεν μπορεί κανείς να πει με απόλυτη σιγουριά για την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του Τζεμπούρ στην ενεργό δράση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ακόμα δρόμο μέχρι να επιστρέψει.

Από μέρα σε μέρα μπαίνει ο Πλατέλλας

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή και αναμένεται να μπει από μέρα σε μέρα σε κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο λόγος για τον οποίο ο Πλατέλλας δεν έχει μπει από τώρα, είναι ότι η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να ακολουθήσει τη θεραπεία και να μπει με πιο ομαλό τρόπο μέχρι το τέλος της εβδομάδας λόγω της οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί. Με λίγα λόγια πρόκειται να μπει από μέρα σε μέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Για τη συμμετοχή του, πάντως, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Ιατρικά έτοιμος ο Μπακάκης, θέμα αγωνιστικής ετοιμότητας

Στην περίπτωση του Μιχάλη Μπακάκη ο οποίος έχει βγει εδώ και αρκετές μέρες από το ιατρικό δελτίο της «Ένωσης», ο παίκτης είναι έτοιμος ιατρικά και πλέον απομένει να είναι και έτοιμος και αγωνιστικά για να βοηθήσει σύντομα την ΑΕΚ, η οποία όμως δεν πρόκειται να βιαστεί.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ξανά πρωί (στις 10) ενώ ο Δέλλας όλα δείχνουν ότι θα αρχίσει να δοκιμάζει πράγματα ενόψει του προγραμματισμένου φιλικού του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό θα είναι το δέκατο συνολικά φιλικό παιχνίδι που θα δώσει τη φετινή σεζόν η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προκειμένου να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση.

Διαβάστε ακόμη

Nike Most Wanted σε "κιτρινόμαυρο" φόντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK