ΑΕΚ - Ντόρτμουντ τα "κιτρινόμαυρα" τείχη της Ευρώπης!

Η ΑΕΚ με πολλές αλλαγές στην άμυνα της στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (20/9) με τη Λαμία κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και το κοντέρ πλέον γράφει στις εγχώριες διοργανώσεις 9-0! Θα καταφέρει στο ντέρμπι της Κυριακής να το διατηρήσει συνεχίζοντας να βρίσκεται στο κλειστό κλαμπ μερικών ομάδων στην Ευρώπη που κρατούν μηδέν παθητικό;

ΑΕΚ - Ντόρτμουντ τα "κιτρινόμαυρα" τείχη της Ευρώπης!

Εκτός από το "τρίποντο" κορυφής της Κυριακής (24/9), η ΑΕΚ έχει ακόμη ένα στόχο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ένα ρεκόρ που 'χει αρχίσει να "χτίζει" η ομάδα του Χιμένεθ και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς την βρίσκει εντός ενός γκρουπ ομάδων στην Ευρώπη που δεν έχουν ακόμη δεχθεί γκολ!

Μέχρι και το ματς Κυπέλλου με τη Λαμία, η Ένωση στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Super League Σουρωτή δεν δέχθηκε κανένα τέρμα και μπήκε στο παιχνίδι της Ριζούπολης με το 7-0 του πρωταθλήματος.

Καταφέρνοντας ο Τσιτώντας να μην παραβιαστεί η εστία του από τους τυπικά φιλοξενούμενους, συν τα δύο που σκόραραν οι "κιτρινόμαυροι" το ρεκόρ της ομάδας του Χιμένεθ έφτασε σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις στο 9-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Ντόρτμουντ κερδίζοντας το βράδυ της Τετάρτης (20/9) το Αμβούργο με 3-0 διατήρησε επίσης το μηδέν παθητικό στη Bundesliga και το DFB Pokal. Η ΑΕΚ Λάρνακας επίσης κρατούσε ανέπαφη την εστία της μέχρι την Τετάρτη (20/9), ωστόσο τα "έφαγε" όλα μαζί μαζεμένα από την Ομόνοια σ' ένα παιχνίδι που τελείωσε στο 5-2. Οπότε μένει να δούμε τι θα κάνουν στις επόμενες αναμετρήσεις τους οι δύο "κιτρινόμαυροι" και Βαλέτα.

Πάντως, η ομάδα του Παπασταθόπουλου και η ΑΕΚ... βαδίζουν χέρι χέρι γιατί αμφότερες είναι και πρώτες στα πρωταθλήματα τους! Οι Γερμανοί θα κοντραριστούν με την Γκλάντμπαχ το Σάββατο (23/9) εντός έδρας και η Ένωση θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό την επόμενη ημέρα.

Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2-0

ΠΑΣ - ΑΕΚ 0-0

ΑΕΚ - ΛΑΡΙΣΑ 4-0

ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ 0-1

ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ 2-0

Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ 0-3

Ντόρτμουντ - Χέρτα 2-0

Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ 0-0

Ντόρτμουντ - Κολωνία 5-0

Αμβούργο - Ντόρτμουντ 0-3

ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ρελασίγκεν - Ντόρτμουντ 0-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK