Το επικό σχόλιο-απάντηση του Αλμέιδα σε φίλο της ΑΕΚ

Συνεχώς στα social media φαίνεται πως είναι ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει αισθητή την παρουσία του με... τρομερά σχόλια! Όπως αυτό που έστειλε σε έναν φίλο της ΑΕΚ με αφορμή κάτι... παντόφλες! Δείτε το.

Το επικό σχόλιο-απάντηση του Αλμέιδα σε φίλο της ΑΕΚ

Τι κι αν είναι τραυματίας; Ο Ούγκο Αλμέιδα απασχολεί συνεχώς το ρεπορτάζ της ΑΕΚ, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Όπως για παράδειγμα τα σχόλιά του στα social media. Βλέπετε ο Πορτογάλος είναι φαν των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες και σχόλια.

Με αφορμή τα καινούργια του παπούτσια που ανέβασε στο facebook, ένας φίλος της ΑΕΚ του έγραψε πως... "μπορείς να σκοράρεις ακόμα και με παντόφλες. Γίνε σύντομα καλά".

Λίγο αργότερα, ο Αλμέιδα απάντησε στο φίλο της ΑΕΚ, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με παντόφλες σε σχέδιο τανκ, γράφοντας: "Θέλω αυτές τις παντόφλες"! Αναμφίβολα, έχει χιούμορ ο 32χρονος επιθετικός.

Δείτε το διάλογο:

 

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ