Το καθιερωμένο φιλικό προπόνησης του Πογέτ

O Γκας Πογέτ θα τσεκάρει σήμερα τους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό με την Κ20 προσπαθώντας να τους περάσει κάποια καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Το καθιερωμένο φιλικό προπόνησης του Πογέτ
INTIME SPORTS

Όπως συνέβη την περασμένη εβδομάδα, έτσι και σήμερα, η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ θα δώσει φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα απέναντι στην Κ20 της «Ένωσης». Την περασμένη εβδομάδα ο Γκας Πογέτ είχε την ευκαιρία να δει σε αγωνιστική δράση απέναντι στην ομάδα του Στέλιου Μανωλά, τους ποδοσφαιριστές με μικρότερο χρόνο συμμετοχής στους αγώνες όπως και τους παίκτες που προέρχονται από μακρόχρονους τραυματισμούς όπως ο Μιχάλης Μπακάκης και ο Ράφικ Τζιμπούρ, αφού οι θεωρητικά βασικοί που απέμειναν στα Σπάτα (οκτώ στον αριθμό) προπονήθηκαν μόνοι τους προηγουμένως.

Σήμερα, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να πειραματιστεί με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να ξεδιπλώσει επί χόρτου τις σκέψεις του για τον αγώνα της Κυριακής στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα.

Ο Πογέτ από την παρουσίασή του ακόμα, είχε πει ότι μετά το τέλος της διακοπής θα αρχίσει να εμφανίζει την ΑΕΚ με τα στοιχεία που θέλει να της περάσει ο ίδιος και ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος θα είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου να συμβεί αυτό, στην κλίμακα -βέβαια- που είναι εφικτό να γίνει βάσει του χρόνου της δουλειάς.

Δεν αποκλείεται ο Πογέτ στο σημερινό φιλικό προπόνησης να τσεκάρει και τη διάταξη με την οποία θέλει να παρατάσσει την ΑΕΚ προκειμένου να τη μονιμοποιήσει και να αρχίσουν να την αφομοιώνουν οι ποδοσφαιριστές. Στο περασμένο φιλικό με την Κ20 ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» εφάρμοσε για αρκετή ώρα το 4-3-3, ωστόσο οι απουσίες ήταν πολλές και θα έχει ενδιαφέρον η σκέψη του, τώρα που θα έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Θέλει να έχει εικόνα και από την Κ20

Πέραν των όσων συμπερασμάτων που θέλει να βγάλει για την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ από το σημερινό φιλικό ο Ουρουγουανός τεχνικός, έχει εκφράσει την επιθυμία να έχει εικόνα και για την Κ20. Για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ ήταν μία από τις πρώτες κουβέντες που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, οπότε το δεύτερο διαδοχικό φιλικό με την ομάδα του Στέλιου Μανωλά σε διάστημα μίας εβδομάδας, μόνο τυχαίο δεν είναι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK