Το Μουντιάλ... πληρώνει την ΑΕΚ για Γιόχανσον!

Από τον ερχόμενο Γενάρη ο Γιάκομπ Γιόχανσον θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η ΑΕΚ να χάσει την ευκαιρία να αποκομίσει κέρδος από τον Σουηδό που μέχρι τώρα θεωρείται ακριβό περιουσιακό στοιχείο. Υπάρχει λύση και στην ΠΑΕ το χειρίζονται... χειρουργικά.

Το Μουντιάλ... πληρώνει την ΑΕΚ για Γιόχανσον!

Μετά το τελευταίο ματς με την ΤΣΣΚΑ η Ένωση θα τα βάλει κάτω με την πλευρά του Γιάκομπ Γιόχανσον για να βρεθεί η "χρυσή τομή" της παραμονής ή όχι του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής προκύπτει... χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών και στον "δικέφαλο" προσπαθούν να το γεφυρώσουν ώστε να βγουν κερδισμένοι είτε ο 28χρονος κεντρικός χαφ μείνει ή φύγει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι απαιτήσεις της πλευράς του Σουηδού αγγίζουν τις 700.000 ευρώ ετησίως. Η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει και από το 220.000 ευρώ καθαρά που έφτασαν τις 300.000 ευρώ με τα μπόνους τον ανεβάζουν λίγο πάνω από τις 500.000 ευρώ.

Λύση μπορεί να βρεθεί αλλά στην ΑΕΚ κοιτούν και το χειρότερο σενάριο, δηλαδή να υπάρξει οριστική ρήξη και τελικά ο Γιόχανσον τον Γενάρη να ελευθερωθεί και να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει χωρίς η ΑΕΚ το καλοκαίρι να αποκομίσει οποιοδήποτε κέρδος.

Τι σκέφτονται στο "κιτρινόμαυρο" επιτελείο για την εσχάτη των περιπτώσεων; Η ΑΕΚ, λοιπόν αν και εφόσον δεν τα βρει με τον Γιόχανσον θα... τρέξει όλες τις διαδικασίες για την πώληση του ποδοσφαιριστή με φόντο το... Μουντιάλ!

Οι άνθρωποι της Ένωσης θέλουν να δώσουν τον παίκτη με το καλύτερο δυνατό ποσό-αφού μένει ελεύθερος-και στη συμφωνία που θα κάνουν με τη νέα του ομάδα αν φύγει τελικά να βάλουν ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης!

Με τη Σουηδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο (σ.σ. είναι πρώτη στον όμιλό της με 13 βαθμούς) και τον Γιόχανσον... μουντιαλικό, αυτόματα οι μετοχές του θα αυξηθούν όπως επίσης και τα... μάτια που τον παρακολουθούν.

Σε περίπτωση που ο παίκτης κάνει καλές εμφανίσεις στα γήπεδα της Ρωσίας, τότε ή ΑΕΚ ή νέα ομάδα που θα τον πάρει αν δεν μείνει στην Ελλάδα θα'χει έναν παίκτη με αυξημένες πολύ τις μετοχές του και μ'ένα ποσοστό μεταπώλησης η Ένωση μπορεί να βγάλει αρκετά χρήματα σε περίπτωση που ο Σουηδός πουληθεί τον Γενάρη ή το επόμενο καλοκαίρι της σεζόν 2018-2019.

News 24/7

24MEDIA NETWORK