Το ποστάρισμα του Λιβάγια ήταν "όλα τα λεφτά"

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο άνθρωπος που χάρισε στην ΑΕΚ το χρυσό βαθμό της ισοπαλίας στην Λεωφόρο και το γιόρτασε μέσω μίας ιδιαίτερης ανάρτησης στο Instagram.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ EUROKINISSI

Ήταν εκείνος που "σκύλιασε" περισσότερο από τον κάθε άλλο στην Λεωφόρο για να φύγει η ΑΕΚ τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας και να αποφύγει την τρίτη ήττα της στη φετινή Super League Σουρωτή μετά από 11 αγωνιστικές και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.

Ο Μάρκο Λιβάγια βρέθηκε σε θέση βολής στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και δεν λάθεψε στο σουτ που επιχείρησε, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Βλαχοδήμου για το τελικό 1-1 και τον ίδιο να γίνεται αντικείμενο λατρείας από τους συμπαίκτες του αλλά και τους οπαδούς της Ένωσης στα social media.

Βέβαια, ο Κροάτης στράικερ φρόντισε να τους "ανεβάσει" ακόμα περισσότερο λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ανεβάζοντας φωτογραφία του όπου δείχνει το σήμα του "Δικεφάλου" στη φανέλα του και γράφοντας το εξής: "Δεν τελειώνει ποτέ". Δίπλα στη φράση είχε μάλιστα hashtag με τις λέξεις ΑΕΚ και οικογένεια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK