To πρώτο θετικό τεστ του Μπαρόχα

O Mπαρόχα έκανε στην Τούμπα το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ ωστόσο ο Βενεζουελάνος δεν κατάφερε να το συνδυάσει με νίκη παρότι δεν έφερε καμία ευθύνη στα γκολ του ΠΑΟΚ.

To πρώτο θετικό τεστ του Μπαρόχα
INTIME SPORTS

Ο Αλάιν Μπαρόχα στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ, παρότι δέχτηκε δύο γκολ στα οποία δεν έφερε καμία ευθύνη. Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας της "Ένωσης" είπε "όχι" σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση της Τετάρτης. Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους κράτησε όρθια την ΑΕΚ πολύ καλή φάση του ΠΑΟΚ από το πλάι με τον Ροντρίγκες ενώ δύο λεπτά αργότερα ψάρεψε πολύ καλά τον Μακ πιάνοντας το τετ α τετ, ωστόσο έπαιξε ρόλο το κακό τελείωμα του άσου του "Δικεφάλου του Βορρά".

Στο 53’ έπιασε μια κεφαλιά του Τζαβέλλα χαμηλά στη δεξιά του γωνία, ενώ στο 69’ πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια σε πολύ επικίνδυνο γύρισμα του Μακ μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ. Την κίνηση του Σλοβάκου ακολούθησε ο Αθανασιάδης ωστόσο ο Μπαρόχα του πήρε τη μπουκιά από το στόμα την τελευταία στιγμή. Τέλος, ο Βενεζουελάνος έδιωξε και την κεφαλιά του Μπερμπάτοφ πριν το πέναλτι.

Γενικότερα, η παρουσία του Αλάιν Μπαρόχα ήταν ένα από τα θετικά στοιχεία της ΑΕΚ τη δύσκολη βραδιά της Τετάρτης στην Τούμπα. Είναι σημαντικό που διαπίστωσε η "Ένωση" ότι ο γκολκίπερ της αντεπεξήλθε στο πρώτο τεστ πιο δύσκολων απαιτήσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK