Το συμβόλαιο των... δύο λεπτών που δεν έρχεται και οι δεύτερες σκέψεις του Λάζαρου

Όσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν καλείται από την ΑΕΚ να συζητήσει για νέο συμβόλαιο, τόσο θα μπαίνει στην κουβέντα το ενδεχόμενο αποχώρησης. Ποια η νέα... παλιά δήλωσή του και πόσο θα περιμένει.

Το συμβόλαιο των... δύο λεπτών που δεν έρχεται και οι δεύτερες σκέψεις του Λάζαρου
Χριστοδουλόπουλος EUROKINISSI

Το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον Αύγουστο του '16 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Έχει, δηλαδή, το δικαίωμα από την 1η Ιανουαρίου να ψαχτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του χωρίς να δώσει λογαριασμό στην ΑΕΚ.

Υπάρχει όμως δεδομένα ένα μεγάλο "αλλά". Στην προ 16μηνη σύμβαση που είχε συνάψει με την Ένωση προβλεπόταν οψιόν ανανέωσης γι' άλλη μια σεζόν. Ένας όρος που ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν θέλει να ποδοπατήσει.

Δεν είναι τυχαίο πως όπου βρεθεί κι όπου σταθεί λέει το ίδιο ποίημα. " Σε περίπτωση που η ΑΕΚ το θέλει, μπορούμε να υπογράψουμε σε δύο λεπτά. Προτεραιότητά μου είναι η ΑΕΚ και να μείνω εδώ. Ξεκάθαρα πράγματα", δήλωσε -αυτή τη φορά- στην Ώρα.

Θέλησε πάντως να διευκρινίσει πως " είμαι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής". Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που " δεν έχει γίνει ακόμα καμία κουβέντα", όπως χαρακτηριστικά πληροφόρησε το αναγνωστικό κοινό, θ' αρχίσει κάποια στιγμή κι αυτός να κοιτάζει για το μάλλον του.

Το ερώτημα που προκύπτει, αναπόφευκτα, είναι πόσο θα "τρενάρει" πιθανές κουβέντες με άλλους ενδιαφερόμενους περιμένοντας την κίνηση-πρόταση της ΑΕΚ. Που (για δικούς της λόγους) καθυστερεί χαρακτηριστικά να τον καλέσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK