Το "τρέχει" για τον προπονητή, σιγουριά για Μπακασέτα

Οι πρώτες επαφές του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το θέμα του προπονητή ολοκληρώθηκαν και η συνέχεια αναμένεται να δοθεί τις επόμενες μέρες, ενώ το θέμα Μπακασέτα φουντώνει με τον παίκτη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Το "τρέχει" για τον προπονητή, σιγουριά για Μπακασέτα

O Nτούσαν Μπάγεβιτς ολοκλήρωσε τις επαφές του με προπονητές στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Ελλάδα χθες το βράδυ. Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο να είναι σύντομο γιατί ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ήθελε να βρίσκεται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αύριο στην Καλογρέζα για τα πλέι-οφ.

Πέραν του Φινκ, στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να δουν ορισμένες ακόμα περιπτώσεις προπονητών προκειμένου να είναι απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους, η οποία δε θα αργήσει να γνωστοποιηθεί. Ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα (στην καλύτερη περίπτωση) ενδεχομένως να υπάρξει σοβαρή εξέλιξη στο θέμα του προπονητή, με τους τεχνικούς από την ευρωπαϊκή αγορά να κερδίζουν πόντους και τους λάτιν να γίνονται αουτσάιντερ.

Από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί ο προπονητής που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στη νέα σεζόν, θα τρέξει αμέσως το κομμάτι του αγωνιστικού σχεδιασμού αφού με την αποτυχία της Σεβίλλης να κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας, ο χρόνος πιέζει για να είναι έτοιμη η ομάδα στο τέλος Ιουλίου για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς.

H εξαίρεση της απόκτησης Μπακασέτα

Το κομμάτι του Μπακασέτα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα παραπάνω και αυτό που απομένει να φανεί είναι πότε θα ενσωματωθεί ο παίκτης στην ομάδα, το προσεχές καλοκαίρι ή τον ερχόμενο Γενάρη. Πρόκειται για μια περίπτωση που αποτελεί ένα από τα hot ονόματα της φτωχής -σε γενικό επίπεδο- εγχώριας αγοράς και από τη στιγμή που υπήρχε το ΟΚ του ποδοσφαιριστή λόγω… φρονημάτων, το βέβαιο ήταν ότι η ΑΕΚ δε θα έμενε αδιάφορη στην απόκτηση, όπως και έγινε.

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΑΕΚ

Τώρα, το βασικό στοιχείο για να προχωρήσει… αναίμακτα η υπόθεση Μπακασέτα, είναι να καταβάλει η ΑΕΚ ένα ποσό κοντινό σε σχέση με αυτό που παρουσιάζεται να διέθεσε ο Ολυμπιακός. Οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο για ένα ποσό της τάξης των 700.000 ευρώ. Στην "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν πρόκειται να μπουν καν σε τέτοια διαδικασία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το καλύτερο που μπορεί να περιμένει ο Πανιώνιος είναι ένα ποσό της τάξης των 200.000 ευρώ (ίσως και μικρότερο).

ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ

Στην ΑΕΚ παρότι δεν επικοινωνούν το παραμικρό, θεωρούν υπερβολική και εντελώς αντιποδοσφαιρική την καταβολή ενός τέτοιου ποσού για ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος τον Γενάρη και δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία, γνωρίζοντας ότι ο παίκτης παρά τις όποιες πιέσεις δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ

Όσο για τον ίδιο τον Μπακασέτα, θα κληθεί να κάνει περισσότερη υπομονή από ποτέ αφού η καθημερινότητά του είναι ήδη αρκετά διαφορετική. Όσοι γνωρίζουν τον παίκτη και έχουν άμεση επαφή μαζί του, θεωρούν ότι είναι αποφασισμένος να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ παρότι βλέπει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πληρώσει την επιθυμία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μπακασέτας συμφώνησε Τρίτη με τον Ολυμπιακό και Σάββατο με την ΑΕΚ
Για τη νέα χρονιά η τιμωρία του Τζεμπούρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK