Το χρονικό των συζητήσεων ΑΕΚ και Άγκερ

Η ΑΕΚ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Άγκερ, θέλοντας να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της. Διαβάστε για τις επαφές των δύο πλευρών.

Το χρονικό των συζητήσεων ΑΕΚ και Άγκερ

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Ντάνιελ Άγκερ βρίσκεται ψηλά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, με τεράστια εμπειρία και εξαιρετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από 8 χρόνια στη Λίβερπουλ, ο 31χρονος άσος επέστρεψε στη χώρα του, για χάρη της Μπρόντμπι, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Οι άνθρωποι της "Ένωσης" φέρονται να έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της "ΩΡΑ των ΣΠΟΡ" οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αρχίσει από τον Ιανουάριο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προσπάθησε να τον φέρει στην Ελλάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.

Παρόλα αυτά, ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον Άγκερ και την ΑΕΚ δεν έχει κλείσει όλο αυτό το διάστημα και είναι πιθανό, αν βρεθεί η "χρυσή τομή" ο έμπειρος άσος να έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα για χάρη της "Ένωσης". Όπως και να έχει, οι "κιτρινόμαυροι" αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, επομένως, ακόμη κι αν οι διαπραγματεύσεις με τον Άγκερ "ναυαγήσουν" δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μία κίνηση για ένα ανάλογου βεληνεκούς όνομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK