Το ΥΠΑΠΕΝ άφησε πίσω μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ!

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας έθεσε σε δημόσια διαβούλευση έντεκα Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αφήνοντας έξω το γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο όπως φαίνεται πάει ακόμα πιο πίσω!

Το ΥΠΑΠΕΝ άφησε πίσω μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είναι λογικό να έχει… βαλτώσει λόγω των όσων διαδραματίζονται στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας. Το όλο πρότζεκτ έχει πάει αρκετά πίσω αφού εκκρεμούσε η υπογραφή του Υπουργού κ. Λαφαζάνη προκειμένου το τεθεί το θέμα του γηπέδου σε δημόσια διαβούλευση.

Στην ΑΕΚ δεν επικοινωνούν κάτι επίσημα ωστόσο το οξύμωρο της όλης ιστορίας είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου για τη χώρα και μετά την κατάθεση του φακέλου από την "Ένωση" έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση άλλες έντεκα Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Δεδομένης και της εισήγησης του Σταύρου Κοντονή προκειμένου να γίνει σεβαστή η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαίωσε την ΑΕΚ και έκρινε ως απαράδεκτες τις προσφυγές του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας και των 17 πολιτών, θεωρείται ότι θα ξεπεραστούν τα εμπόδια κάποια στιγμή. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ πέφτει θύμα της πολυφωνίας της Κυβέρνησης και για τον λόγο αυτό ο περίγυρος της "Ένωσης" είναι συγκρατημένος -και- σε αυτό το θέμα.

Το ΥΠΑΠΕΝ άφησε πίσω μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ!


Έντεκα ΜΠΕ έχουν βγει σε δημόσια διαβούλευση μετά την κατάθεση του φακέλου της ΑΕΚ ωστόσο σε αυτά δεν συγκαταλέγεται το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Διαβάστε ακόμη:

Τελειώνει του Τζιοβάνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK