Τον υπολόγιζε αλλά τον άφησε εκτός ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Βέροια στην οποία βρίσκεται ο νεαποκτηθέντας Βινίσιους, ωστόσο επεφύλασε και μία έκπληξη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ημέρες μετά την έλευσή του στην Ελλάδα και την υπογραφή συμβολαίων, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Βινίσιους ντε Φρέιτας, βρίσκεται μέσα στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ το μεσημέρι του Σαββάτου ενόψει του αγώνα με την Βέροια (5/2, 15:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα, Αραβίδης, Ντίας όπως και ο τιμωρημένος (συμπληρωσε κάρτες) Σιμόες, ενώ έκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Ισπανού τεχνικού να αφήσει εκτός κατά κύριο λόγο τον Μπακάκη που είχε αφήσει καλές εντυπώσεις μεσοβδόμαδα ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (είχε παίξει και στην Ξάνθη μπαίνοντας ως αλλαγή μετά την αποβολη του Γκάλο) και κατά δεύτερο λόγο τον Μεληκιώτη.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες, Μάνταλος, Αραούχο, Πέκχαρτ, Μπακασέτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με τη σημαία της ΑΕΚ κηδεύτηκε ο Μίλτος Παπαποστόλου
Βάλνερ στο Contra.gr: "Πραγματική πρωταθλήτρια του 2008 η ΑΕΚ"
Η πρώτη γεύση από τον Βινίσιους

News 24/7

24MEDIA NETWORK