Τόσα δίνει στον Γιόχανσον η Τουλούζ

Ο προπονητής της Τουλούζ, Πασκάλ Ντιμπρά ψάχνει για μέσο και ο Γιάκομπ Γιόχανσον αποτελεί έναν από τους βασικούς του στόχους. Το Contra.gr έμαθε ότι η γαλλική ομάδα κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση. Ρωτήσαμε επίσης πόσα χρήματα δίνει η Τουλούζ, ετησίως στο διεθνή Σουηδό.

Τόσα δίνει στον Γιόχανσον η Τουλούζ


Η Τουλούζ παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του Γιάκομπ Γιόχανσον, τη δεδομένη στιγμή, αφού οι προτάσεις που έχει κάνει για αγορά του ποδοσφαιριστή έχουν απορριφθεί από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Πασκάλ Ντιμπρά "καίγεται" για έναν χαφ τύπου Γιόχανσον, αλλά δεν μένει "κολλημένος" στη συγκεκριμένη περίπτωση, κοιτώντας παράλληλα και αλλού για να καλύψει το κενό που άφησε ο Όσκαρ Τρέχο, αποφασίζοντας να πάει στην Ράγιο Βαγιεκάνο ως ελεύθερος.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Τουλούζ έκανε προτάσεις στην ΑΕΚ που έφτασαν μέχρι 1.500.000 ευρώ μαζί με κάποια μπόνους. Το Contra.gr... ανοίχτηκε στη γαλλική αγορά κι αφού η Ένωση βρίσκεται σε διάθεση να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Σουηδό, ρώτησε πόσα χρήματα δίνει η Τουλούζ στον ίδιο τον Γιόχανσον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε η γαλλική ομάδα έχει προτείνει στον Σουηδό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.440.000 ευρώ μεικτά. δηλαδή τα καθαρά θα είναι υπερδιπλάσια απ' αυτά που παίρνει τώρα στην ΑΕΚ.

Όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ προσφέρει στον ποδοσφαιριστή κοντά στις 500.000 ευρώ το χρόνο για να ανανεώσουν, ενώ ο ίδιος φέρεται να αξιώνει 700.000 ευρώ καθαρά από την ελληνική ομάδα για να παραμείνει.

Πάντως, δεν πρέπει να φανεί σε κανέναν περίεργο εάν η Τουλούζ καταλήξει τελικά σε άλλον παίκτη μια και όπως αναφέραμε παραπάνω ο Ντιμπρά θέλει κεντρικό χαφ και το θέλει άμεσα...

Υπενθυμίζουμε ότι ο διεθνής Σουηδός, από τον Γενάρη και έπειτα αν δεν ανανεώσει με την ΑΕΚ θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει αφού το συμβόλαιό του με την Ένωση λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK