Τόσο θα παίξει ο Λάζαρος κόντρα στον Ηρακλή

Η ΑΕΚ θέλει να νικήσει τον Ηρακλή για ν' απολαύσει τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής και ο Κετσπάγια δείχνει να έχει κατασταλάξει τόσο στο αρχικό σχήμα όσο και στη συμμετοχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Τόσο θα παίξει ο Λάζαρος κόντρα στον Ηρακλή

Η 11άδα της ΑΕΚ για το ματς με τον Ηρακλή είναι "κλειδωμένη", αφού ο Κετσπάγια με βάση τις τελευταίες δοκιμές στα Σπάτα δείχνει έχει καταλήξει πλήρως στο αρχικό σχήμα, δεδομένων και των δύο σημαντικών απουσιών των Μάνταλου και Αλμέιδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Γιάννης Ανέστης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας παραμένει όπως και στις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Ντίντακ Βιλά, ενώ στο δεξί ο Μιχάλης Μπακάκης θα πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας τη θέση που με Ξάνθη και Βέροια είχε ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, για ακόμα μια φορά θα συνυπάρξει το δίδυμο Γιάκομπ Γιόχανσον και Αντρέ Σιμόες. Μπροστά τους ο Τάσος Μπακασέτας θα λειτουργήσει ως αντι-Μάνταλος, ο οποίος είχε την πολύ άτυχη στιγμή του κατάγματος στη μύτη στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης και τέθηκε νοκ-άουτ.

Στο αριστερό φτερό της επίθεσης της Ένωσης παραμένει ο Πατρίσιο Ροντρίγκες, έχοντας προσφέρει αρκετές λύσεις ως τώρα, ενώ στο δεξί θα είναι ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος προέρχεται από καλή απόδοση και γκολ στο ματς της Βέροιας.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Κετσπάγια έδειξε να καταλήγει στον Τόμας Πέκχαρτ, ποντάροντας στο ύψος του Τσέχου και προτιμώντας να παίξει με ένα φορ-κολώνα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Γεωργιανός τεχνικός θεωρεί πως η ΑΕΚ μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα έχοντας ως αιχμή του δόρατος ένα "θηρίο", ειδικά από τη στιγμή που στα φτερά της επίθεσης υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ

Xρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς αναμένεται να πάρει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος είναι έτοιμος για ν' αγωνιστεί για ένα χρονικό διάστημα κοντά στα 45 λεπτά προκειμένου να κάνει την πρώτη του -επίσημη- συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του στον δικέφαλο, και να αποκτήσει ρυθμό ενόψει του ματς στο Καραϊσκάκη που ακολουθεί.

Ο Λάζαρος μέχρι στιγμής έχει παίξει με τα "κιτρινόμαυρα" μόνο στο φιλικό της Κύπρου με την Ανόρθωση και σήμερα θα κάνει επίσημο ντεμπούτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ ΚΟΡΥΦΗΣ: 8 χρόνια, 8 μήνες, 195 αγωνιστικές μετά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK