Τρέλα διαρκείας!

Κόντρα στη λογική της εποχής η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και οι ανανεώσεις των παλιών κατόχων φτάνουν τις 2.000.

Τρέλα διαρκείας!

Η σημερινή μέρα εξελίσσεται στην καλύτερη για την ΑΕΚ ως προς τις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας για τους περσινούς κατόχους. Στις δύο πρώτες ώρες (από τις δέκα το πρωί έως τις δώδεκα το μεσημέρι) είχαν ανανεωθεί 85 εισιτήρια διαρκείας και σύμφωνα με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις στο τέλος της ημέρας θα έχει ξεπεραστεί ο αριθμός των 2000 ανανεώσεων στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ διευκρινίζεται ότι αύριο Σάββατο και την Δευτέρα ολοκληρώνεται (μετά και την αναγκαία παράταση που δόθηκε) το διάστημα προτίμησης των παλαιών κατόχων και από την Παρασκευή 17 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Συνεχίζεται ταυτόχρονα με εντατικούς ρυθμούς από τα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ η παράδοση των μετοχών της «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική ΑΕ» στους νόμιμους δικαιούχους τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK