Τρέχει και δεν φτάνει ο Δημητρέλος

Συνηθισμένο το βουνό από τα χιόνια. Την Παρασκευή είναι η κρίσιμη μέρα για την ΑΕΚ σχετικά με την σφράγιση εισιτηρίων στα παιχνίδια των πλέι οφ με τον Ανδρέα Δημητρέλο να παλεύει με τον χρόνο.

Τρέχει και δεν φτάνει ο Δημητρέλος

Δεύτερο... σπίτι έχει γίνει για τον Ανδρέα Δημητρέλο η εφορία. Βλέπετε, ο πρόεδρος της ΑΕΚ τρέχει (και θα δούμε αν θα φτάσει) για να λύσει το πρόβλημα των εισιτηρίων ενόψει των εντός έδρας αγώνων για τα πλέι οφ με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Ο Δημητρέλος πήγε στην εφορία και θα ξαναπάει την Παρασκευή έχοντας την φορολογική ενημερότητα μέχρι τις 30 Απριλίου. Τούτη τη στιγμή όλα είναι ρευστά και δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να καταφέρει να σφραγίσει εισιτήρια μόνο για το πρώτο εντός έδρας ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει και το αισιόδοξο σενάριο να λυθεί μια και καλή το θέμα, αλλά και το απαισιόδοξο που θέλει τον πρόεδρο της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ να φεύγει από την εφορία άπραγος.

Tην Παρασκευή ο Ανδρέας Δημητρέλος θα προσπαθήσει να πετύχει την συμφωνία που θέλει με στόχο η ομάδα να έχει κόσμο στο ΟΑΚΑ στις αναμετρήσεις των πλέι οφ για να μπορέσει να καλύψει κάποια από τις πολλές "τρύπες" που έχει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK