Νοκ άουτ βγήκε ξανά ο Τσιγκρίνσκι, ανέτοιμος ο Βάργκας!

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στις προπονήσεις και στις αποστολές των αγώνων της ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και βγήκε ξανά νοκ άουτ! Ο Ουκρανός στόπερ αποτέλεσε την απώλεια της τελευταίας προπόνησης, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων Μοράις για τον Λεβαδειακό. Όπως και ο Βάργκας!

Νοκ άουτ βγήκε ξανά ο Τσιγκρίνσκι, ανέτοιμος ο Βάργκας!

Στην Κέρκυρα είχε επιστρέψει στις αποστολές της ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αλλά για να μην ρισκάρουν προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο. Η επιστροφή του στην άμυνα - ενδεκάδα ήταν προγραμματισμένη για αύριο στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά ...έπεσαν έξω, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί ξανά στα...πίτς και βλέπουμε!

Ο Ουκρανός στόπερ που όταν είναι υγιής κάνει την διαφορά, επιβεβαίωσε την φήμη που τον ακολουθεί στην καριέρα του και τον θέλει να έχει ευπάθεια στους τραυματισμούς. Αυτή την φορά στο άλλο πόδι από εκείνο που είχε τραυματιστεί υπέστη (σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ) κάκωση αριστερού προσαγωγού και αποκλείστηκε έτσι από την αποστολή.

Η κατάστασή του Τσιγκρίνσκι θα εκτιμηθεί από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα διαπιστωθεί αν καταφέρει να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη ο Μοράις είναι αναγκασμένος να διατηρήσει το αμυντικό δίδυμο των προηγούμενων αγωνιστικών με Λαμπρόπουλο και Κολοβέτσιο.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων αλλά κρίθηκε ανέτοιμος για να ανταπεξέλθει σε συνθήκες αγώνα. Έτσι κι αλλιώς ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός είναι πλέον κοντά στην πόρτα της εξόδου τον Γενάρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK