Τώρα θέλει σίγουρα επιθετικό η ΑΕΚ

Δυσάρεστα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ένωσης ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής μάχης για το Europa League με την Μπριζ. H ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Γιακουμάκη που τραυματίστηκε και δεν είναι γνωστό ακόμη πόσο καιρό θα μείνει εκτός.

Τώρα θέλει σίγουρα επιθετικό η ΑΕΚ

Σηκώνουν τα μανίκια και πάνε φουλ για επιθετικό στην ΑΕΚ, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ είδε στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής (6/8) τον Γιώργο Γιακουμάκη να βγαίνει νοκ-άουτ και εκφράζονται φόβοι πως θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Ο Έλληνας επιθετικός που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στην προετοιμασία και όποτε χρησιμοποιήθηκε σε ματς από τον Χιμένεθ, υπέστη θλάση του δεξιού τετρακέφαλου.

Σε δύο ημέρες ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να εκτιμηθεί η ζημιά και το πότε θα είναι σε θέση να γυρίσει στις προπονήσεις. Το γεγονός αυτό, η ατυχία δηλαδή του Γιακουμάκη κάνει ακόμη εντονότερες τις ενέργειες της ΑΕΚ να βρει σέντερ φορ, καθώς μέχρι την επιστροφή του πρώην "μπόμπερ" του Πλατανιά μένει με τους Λιβάγια και Αλμέιδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK