Τζεμπούρ: "Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος"

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Ραφίκ Τζεμπούρ εμφανίστηκε αινιγματικός όταν ερωτήθηκε για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Τζεμπούρ: "Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος"

Ο τραυματισμός στον αγώνα με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής έχει αφήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ εκτός δράσης ήδη για δύο μήνες.

Ο Αλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της "Αθλητικής Κυριακής" και αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ηρακλή, αλλά και στο πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

"Τα παιδιά έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε ακόμα ενωμένοι. Είμαστε καλή ομάδα με φιλοδοξίες. Σίγουρα ήταν μία καλή απάντηση", ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν ξέρω πότε θα είμαι έτοιμος. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν θέλω να γυρίσω νωρίτερα, θέλω να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Ελπίζω να είμαι σύντομα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ