Τζεμπούρ: "Ν' αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ δικαιούται να είναι πρώτη"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ επί της Καλλονής, στην προσωπική απόδοσή του, ενώ μίλησε και για το προσεχές ματς με τον Πανιώνιο.

Τζεμπούρ: "Ν' αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ δικαιούται να είναι πρώτη"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 της Καλλονής, με τον Ράφικ Τζεμπούρ να ανοίγει το δρόμο προς τη νίκη μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αλγερινός επιθετικός μίλησε, μετά τη λήξη του αγώνα, για τη νίκη της "Ένωσης", την προσωπική απόδοσή του, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς με τον Πανιώνιο.

"Είμαστε περίπου 3-4 μήνες μαζί και έχουμε δημιουργήσει μια καλή ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι όλοι μας θέλουμε να αποδείξουμε ότι η ΑΕΚ δικαιούται να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Πάντα υπάρχει πίεση όταν παίζεις για την ΑΕΚ. Πρέπει να το καταλάβουμε αλλά να ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και πρέπει να το απολαμβάνουμε".

Για την δική του αγωνιστική εικόνα: " Έπαιξα 5 λεπτά με τον Πανθρακικό, 20 λεπτά με τον Παναιτωλικό και βασικός κόντρα στον Πανελευσινιακό Πρώτος στόχος ήταν να βρω ξανά το ρυθμό μου. Να είμαι έτοιμος και δυνατός για να βοηθήσω την ομάδα. Ο δεύτερος στόχος μου φυσικά είναι να σκοράρω. Γι' αυτό ήρθα άλλωστε. Θέλω να πηγαίνω βήμα – βήμα".

Σε ότι αφορά στον αγώνα με τον Πανιώνιο υποστήριξε: "Όλοι γνωρίζουν ότι ο Πανιώνιος θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν θα πάω όμως χαλαρός. θα πάω εκεί για να νικήσω, να σκοράρω. Αυτός είμαι. Αυτή είναι η ΑΕΚ και πρέπει να πάει εκεί μόνο για τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Καλλονή 3-0

Πογέτ: "Να αποκτήσουμε γρήγορους παίκτες στην επίθεση"

News 24/7

24MEDIA NETWORK