Τζεμπούρ: "Nόμιζα ότι είχαμε προπόνηση το... απόγευμα"!

Το σπασμένο γυαλί με τον Ράφικ Τζεμπούρ και η δικαιολογία του Αλγερινού για την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση της ΑΕΚ.

Τζεμπούρ: "Nόμιζα ότι είχαμε προπόνηση το... απόγευμα"!
INTIME SPORTS

Πέραν του Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος δεν προπονήθηκε δικαιολογημένα λόγω γαστρεντερίτιδας υπήρξε κι άλλο όνομα στο απουσιολόγιο του Τραϊανού Δέλλα. Ωστόσο η δεύτερη απουσία ήταν αδικαιολόγητη και το όνομα ήταν του Ράφικ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός δεν έδωσε το "παρών" στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα το πρωί χωρίς καμία απολύτως ενημέρωση και οι άνθρωποι της "Ένωσης" τον έψαχναν στο τηλέφωνο αλλά δεν…

Μετά το τέλος της προπόνησης και ενώ ο Τζεμπούρ… αγνοούνταν ακόμα, ο επιθετικός της "Ένωσης" επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας εξηγώντας τους ότι νόμιζε πως η προπόνηση ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα. Βεβαίως η συγκεκριμένη δικαιολογία δεν είναι απολύτως… επαρκής, ωστόσο σημασία έχει ότι ο Αλγερινός έχει ήδη… βρεθεί και έχει κάνει επαφές με τους ανθρώπους του Συλλόγου και με τον τεχνικό διευθυντή της "Ένωσης" Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Από την ώρα που γνωστοποιήθηκε η είδηση ο κόσμος της ΑΕΚ… ξεσπαθώνει κατά του Αλγερινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα. Βεβαίως το κακό κλίμα ξεκίνησε να δημιουργείται από νωρίς.

Η γιούχα του Σαββάτου

Το γυαλί με τον Ράφικ Τζεμπούρ στην ουσία δεν ξανακόλλησε ποτέ. Ο Αλγερινός καθόταν στον… λαιμό χιλιάδων ΑΕΚτζήδων, στον καθένα για διαφορετικούς λόγους. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα τη γιούχα του περασμένου Σαββάτου στο φιλικό με τη Σεβίλλη. Ο Τζεμπούρ χαλάστηκε, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του contra.gr ήταν περισσότερο σε διάθεση "θα βάλω γκολ και θα κάνω τις αποδοκιμασίες, επευφημίες" παρά "δε θέλω να σας ξαναδώ στα μάτια μου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν από τη γιούχα έκαναν την εμφάνισή τους κάποια συνθήματα εναντίον του Αλγερινού τα οποία όμως δεν είχαν μεγάλη απήχηση και χάθηκαν στη γενικότερη βοή του ΟΑΚΑ.

Η κλοτσιά και η… καμένη πρώτη προπόνηση

Πέραν του ότι έπαιξε στον Ολυμπιακό (και όποιος έχει παίξει στον Ολυμπιακό στη μετά-96 εποχή αποτελεί ταμπού για τους ΑΕΚτζήδες, δικαιολογημένα ή όχι αυτό συμβαίνει) ο Τζεμπούρ έχει την ικανότητα να παίζει με τις πιο νευρολογικές χορδές του κόσμου αλλά όχι μόνο αυτού. Καμία φορά δεν είναι και ο πιο αγαπημένος παίκτης του τεχνικού τιμ (ως έννοια και όχι ως προσώπου).

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της απουσίας του από την πρώτη προπόνηση της χρονιάς στα Σπάτα όταν προέκυψε… ένα μπέρδεμα με την πτήση της επιστροφής του στην Ελλάδα από διακοπές και της κλοτσιάς σε έναν παίκτη της Ανόρθωσης στο φιλικό της Πολωνίας. Ο Δέλλας μετά το τελευταίο περιστατικό τόνισε ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής του έχει μόνο μία ευκαιρία και υποστήριξε πως δεν θα υπάρξει δεύτερη για κανέναν. Πλέον ο Τζεμπούρ έριξε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αυτό που συγκεντρώνει ενδιαφέρον είναι η επίσημη στάση της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση ο Τζεμπούρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK