Τζεμπούρ: "Γουστάρω τον κόσμο της ΑΕΚ, γι' αυτούς γύρισα"

Ο Ράφικ Τζεμπούρ έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών της ΑΕΚ, τονίζοντας πως αυτοί ήταν ο λόγος που γύρισε στους "κιτρινόμαυρους", ενώ παράλληλα επισήμανε τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει στην ομάδα συγκριτικά με τη πρώτη θητεία του.

Τζεμπούρ: "Γουστάρω τον κόσμο της ΑΕΚ, γι' αυτούς γύρισα"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράφικ Τζεμπούρ στο "Goal":

"Γύρισα στην ΑΕΚ για τον κόσμο. Γουστάρω αυτόν τον κόσμο και ξέρω πως με γουστάρουν και αυτοί. Έχω πολύ υψηλούς στόχους με την ΑΕΚ. Τα πράγματα δεν είναι όπως όταν ήμουν παλιά στην ομάδα. Στην ΑΕΚ υπάρχουν πλέον δομές, σταθερή ηγεσία και οργάνωση, μπορεί να βρει λύσεις σε όλα και είναι έτοιμη να διεκδικήσει την κατάκτηση της κορυφής.

"Έχω εμπειρία, είμαι πιο έτοιμος και ξέρω πολύ καλά τι θέλω και πως θα το πάρω. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στον εαυτό μου και έχω εμπιστοσύνη πως θα τα καταφέρουμε. Είμαι εδώ για να τα κερδίσω όλα. Θα δώσω το 200% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

 

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα