Βλέπει ως "εξάποντο" το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ο Μοράις

Ο Ζοζέ Μοράις τόνισε πως μία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μετρήσει διπλά για την ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι σε κακή κατάσταση σε επίπεδο ψυχολογίας.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" στην κάμερα της Nova:

"Είναι μια καλή ευκαιρία για μας, αφού είναι ένα απ' τα παιχνίδια που όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν. Επομένως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρεθούμε σε μια πιο θετική κατάσταση.

Αυτό το παιχνίδι είναι έξι βαθμών, αφού νικάς έναν άμεσο αντίπαλό σου. Επίσης όχι έναν απλό αντίπαλο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, αλλά μια μεγάλη ομάδα με πρεστίζ. Όμως μετά από κάθε παιχνίδι η ζωή συνεχίζεται.

Δεν πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν επηρεαστεί περισσότερο από το φυσιολογικό. Η ομάδα δουλεύει και σε επίπεδο ψυχολογίας δε βρισκόμαστε σε κακή κατάσταση. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό. Η δουλειά μας είναι ποιοτική και υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Με τη δουλειά μας αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να βελτιώσουμε το κομμάτι των αποτελεσμάτων. Δηλαδή να μην αφήσουμε άλλα ματς να μας φύγουν από τα χέρια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανανέωσε ο Γκάλο
Ντίας: Κατάσταση lose-lose για την ΑΕΚ!
Αφήνει τις αλχημείες και πάει πιο ορθολογικά στη Λεωφόρο ο Μοράις

News 24/7

24MEDIA NETWORK