Χαφέζ: "Έρχομαι να υπογράψω στην ΑΕΚ"

Ο Αιγύπτιος μπακ-χαφ της Λιρς, Καρίμ Χαφέζ μίλησε στην εφημερίδα Live Sport και τόνισε ότι σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

"Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες θα πάω να υπογράψω. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ και είναι ανυπόμονος να ολοκληρωθεί η μετακίνησή μου αυτή", ανέφερε αρχικά ο 19χρονος άσος και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο του βελγικού συλλόγου, Μάγκετ Σάμι, να βρίσκεται στην Αθήνα για την ολοκληρώσει τη μεταγραφή: "Ναι, απ' όσο ξέρω είναι αλήθεια. Όλα θα τελειώσουν σύντομα".

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Λιρς και της Wadi Degla μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χαφέζ: "Ο Καρίμ είναι 19 χρονών και έχει τεράστια προοπτική. Μπορεί να γίνει το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο. Δεν είναι μόνο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι καλός αμυντικός και έχει πολλές επιθετικές αρετές. Με αυτόν στην ομάδα, έχεις δύο ακόμη πολυτέλειες. Έναν οργανωτή παιχνιδιού και έναν σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ".

Στη συνέχεια υπογράμμισε: "Ο Καρίμ Χαφέζ είναι ένα από τα προϊόντα της ακαδημίας Wadi Degla JMG, η οποία έχει τρεις ακαδημίες. Στην Αίγυπτο, στη Γκάνα και στο Βέλγιο. Η προσπάθεια ξεκίνησε το 2007 μεταξύ της Γουάντι Ντέγκλα και του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Ζαν Μαρκ Ζιλού".