Χαμόγελα στην ΑΕΚ: Ξανά με την ομάδα ο Μάνταλος

Τέσσερις μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ο Πέτρος Μάνταλος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Χαμόγελα στην ΑΕΚ: Ξανά με την ομάδα ο Μάνταλος

Ένα ευχάριστο νέο έκρυβε η προπόνηση της ΑΕΚ στην Πολωνία το απόγευμα της Παρασκευής (24/7), καθώς ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ο Μάνταλος έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως στην ΑΕΚ θα βιαστούν με την περίπτωσή του.

Η επιστροφή του διεθνούς μεσοεπιθετικού στις προπονήσεις είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό νέο για τους "κιτρινόμαυρους", με τους ανθρώπους της ομάδας να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του κοντά στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ