Χάνει -και- την Κομοτηνή ο Ντίντακ

O Nτίντακ Βιλά δεν συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση αφού ο Ισπανός αριστερός μπακ της «Ένωσης» ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και στην ΑΕΚ τον περιμένουν από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό και μετά.

Χάνει -και- την Κομοτηνή ο Ντίντακ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντίντακ θα χάσει τον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ενώ στην ΑΕΚ υπολογίζουν ότι θα τον έχουν στη διάθεσή τους από τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας απέναντι στον Παναιτωλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ισπανός είναι ένα από τα καλά χαρτιά της φετινής ΑΕΚ και η απουσία του είναι πλήγμα για την ομάδα, ωστόσο η διάταση που τον ταλαιπωρεί φαίνεται ότι θα γίνει απροσπέραστο εμπόδιο για να λείψει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Όπως στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, έτσι και σε αυτό που ακολουθεί στην Κομοτηνή, ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του Ντίντακ Βιλά στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ