Χιμένεθ: "Άδικο για τον Πατίτο, θα άλλαζα και τους 11"

Δεν προσωποποίησε την κακή απόδοση της ΑΕΚ κατά το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μανόλο Χιμένεθ, θέλοντας να προστατεύσει Πατίτο και Αϊντάρεβιτς.

Χιμένεθ: "Άδικο για τον Πατίτο, θα άλλαζα και τους 11"

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι προπονητής... ψυχολογίας, προστατεύει τους παίκτες του όποτε θεωρεί πως τους θίγουν. Το αυτό έκανε στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν ρωτήθηκε για την ετοιμότητα-χρησιμοποίηση του Πατίτο.

" Μετά το παιχνίδι είναι εύκολο να κρίνουμε. Ο Πατίτο είχε μπροστά του 12 μέρες σκληρής δουλειά για να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει. Είναι άδικο να κρίνουμε και να δείχνουμε ότι φταίει αυτός ή ο Αϊντάρεβιτς. Αν μπορούσα ν' άλλαζα και τους 11, θα τους άλλαζα", δήλωσε ο Ισπανός και υποστήριξε πως πρόκειται για την " πιο σκληρή νύχτα μου στην ΑΕΚ γιατί στο πρώτο ημίχρονο αισθάνθηκα την αδυναμία που είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο τον πόνο για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες".

Ανέφερε επίσης ο Χιμένεθ ότι " στο πρώτο ημίχρονο δεν αναγνωρίζαμε τους εαυτούς μας. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά και πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Κάναμε τα πάντα για να γυρίσουμε το σκορ και στο 2-2 θα μπορούσαμε να σκοράρουμε κι εμείς, αλλά και ο αντίπαλος. Το σίγουρο είναι ότι σε ένα παιχνίδι 0-2 με δυο μεγάλες ομάδες, λίγες φορές θα μπορέσουμε να δούμε μια ομάδα με τη γενναιότητα που έπαιξε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Γι' αυτό νιώθω άσχημα. Γιατί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσαμε να παίξουμε τόσο άσχημα στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μάς κέρδισε στην αγωνιστική συμπεριφορά που επέδειξε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK