Χιμένεθ: "Εγώ έκανα τα πάντα. Οι παίκτες;"

Προ των ευθυνών τους έφερε τους ποδοσφαιριστές του ο Μανόλο Χιμένεθ και δεν κάλυψε κανέναν μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Τετάρτης.

Χιμένεθ: "Εγώ έκανα τα πάντα. Οι παίκτες;"

Είθισται ο προπονητής να προστατεύει τους ποδοσφαιριστές του σε μια κακή βραδιά. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν το έκανε. Τουναντίον μίλησε για έλλειψη καρδιάς και όχι πλάνου, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να ηττηθεί 1-0 στη Λεωφόρο από τον λειψό Παναθηναϊκό χωρίς ν' απειλήσει μετά το γκολ που δέχθηκε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Τι πήγε στραβά και ποιο είναι το μεγαλύτερο παράπονο που έχετε από την ομάδα σας;

"Το παράπονο μου είναι το κάκιστο παιχνίδι που κάναμε. Ο Παναθηναϊκός μάς νίκησε γιατί άφησε μεγαλύτερη καρδιά στο γήπεδο".

Για την καρδιά που είπατε, έχετε διακρίνει από τους παίκτες σας μια απογοήτευση ή αδιαφορία;

"Όχι. Θα ήταν άδικο να το πω αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Με τον Πανιώνιο όχι και με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας χωρίς να κάνουμε ένα σούπερ παιχνίδι ήμασταν ανώτεροι. Δεν έχουμε μια κανονικότητα για να μπορέσουμε να μετέχουμε στο Champions League".

Ξέρατε ότι ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι. Στην προετοιμασία σας που θεωρείτε ότι έχετε κάνει κάποιο λάθος;

"Εγώ έκανα τα πάντα για να κερδίσουμε, αλλά χάσαμε".

Υπάρχει στην ομάδα πρόβλημα φυσικής κατάστασης, ίσως να μην είναι επαρκώς προετοιμασμένοι οι παίκτες σας και χωρίς να ρίχνω το βάρος σε εσάς που ήρθατε στην μέση της χρονιάς;

"Η φυσική κατάσταση δεν κερδίζεται, ούτε χάνεται σ' ένα μήνα. Απλά η φυσική κατάσταση, η τεχνική, η ποιότητα είναι απαραίτητη. Είμαστε η ομάδα με τους λιγότερους τραυματισμούς στα πλέι οφ. Αυτό που μας λείπει είναι η καρδιά".

Η ΑΕΚ δέχτηκε το γκολ στο 62' και μέχρι το 97' δεν έβγαλε αντίδραση. Είναι μόνο θέμα καρδιάς;

"Δεν το γνωρίζω. Περισσότεροι επιθετικοί δεν μπορούν να παίξουν, αλλά μερικές φορές η λύση δεν είναι αυτή. Δεν κάναμε καλά τα πράγματα και είναι κρίμα μετά την προσπάθεια που κάναμε στον δεύτερο γύρο να πετάμε έτσι τα παιχνίδια αυτά".

Έχετε εντοπίσει τους λόγους που δεν έβγαλαν "καρδιά" σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι;

"Δεν έχει να κάνει με το αν έχουν βγάλει η όχι καρδιά. Πρέπει να μπαίνεις απόλυτα συγκεντρωμένος για να πάρεις τη νίκη σε αυτά παιχνίδια και σήμερα δεν το κάναμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK