Χιμένεθ: "Κινούμενο χαλί ο αγωνιστικός χώρος"

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των "Ζωσιμάδων" στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά το ματς, ωστόσο τόνισε ότι αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για το 0-0.

Χιμένεθ: "Κινούμενο χαλί ο αγωνιστικός χώρος"

Καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΣ ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ πάντως στις δηλώσεις του κατά τη συνέντευξη Τύπου δεν παρέλειψε να κάνει κι ένα σχόλιο για τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

"Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, δεν παίξαμε καλά, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε λόγω δοκαριών, αλλά δεν θα ήταν δίκαια αυτή η νίκη".

Τι έφταιξε για την εικόνα της ομάδας του:"Είναι το ποδόσφαιρο έτσι, μόνο οι πάρα πολύ μεγάλες ομάδες μπορούν να παίζουν κάθε 3-4 μέρες. Η φανέλα μας είναι μεγάλη, αλλά αν θέλουμε να πηγαίνουμε καλά, πρέπει να βάζουμε περισσότερη ένταση".

Για το αν μπλόκαρε ο ΠΑΣ τα ατού της ΑΕΚ και χάθηκε η νίκη:"Φυσικά, όταν δεν βγαίνει κάτι όπως το θέλουμε κρίνεται και από τις δυνατότητες του αντιπάλου.

Μετά από 20 μέρες ο αγωνιστικός χώρος θα είναι καλύτερος. Είναι κρίμα να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Σηκωνόταν το γήπεδο και δεν κυλούσε η μπάλα καλά. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, τα Γιάννενα είχαν περισσότερη ένταση απ’ ό,τι εμείς".

Στην επισήμανση ότι είναι νέο γήπεδο, απάντησε:"Είναι άδικο να παίζουν οι ομάδες σε γήπεδο που γίνονται πειράματα. Έμοιαζε με χαλί, αλλά σηκωνόταν η μπάλα. Ήταν ένα κινούμενο χαλί ο αγωνιστικός, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία".

Για το αν πρέπει να κινηθεί για παίκτη η ΑΕΚ:"Το μόνο που σκέφτομαι είναι να δουλεύω για να βελτιωθεί η ΑΕΚ. Άφησα την ψυχή μου για να πάρουμε 1 βαθμό, αλλά θέλαμε τους 3. Μ’ αρέσει να είμαι φιλόδοξος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK