Χιμένεθ: "Πιο ξεκάθαρη η φάση της ΑΕΚ"

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε θέση για τις δυο αμφισβητούμενες φάσεις των Μάνταλου - Λημνιού. Διαβάστε τι είπε για την κάθε μία ξεχωριστά και το διπλό της ΑΕΚ μετά από πέντε μήνες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
jimenez EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως ο παίκτης του Ατρόμητου ήταν έστω και ελάχιστα εκτεθειμένος, σε αντίθεση με τον Μάνταλο που βρισκόταν αρκετά μέτρα πιο πίσω.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ:

"Πιστεύω πως για να κατακτήσουμε τους στόχους, πρέπει να έχουμε την ίδια απόδοση και εκτός και εντός έδρας. Κάτι που δεν το κάναμε έως τώρα. Η ομάδα τους τελευταίους μήνες δεν κέρδιζε. Και μ’ αυτές τις ισοπαλίες δεν μπορούσαμε να προλάβουμε τους αντιπάλους, που βρισκόντουσαν μπροστά μας στον βαθμολογικό πίνακα.

Σήμερα η ομάδα δούλεψε πολύ για να κάνει το 1-0. Η αντίδραση μας, ήταν νορμάλ. Και ο Ατρόμητος έπαιξε δυνατά, μας έβαλε πίσω στην περιοχή μας και έψαχνε τους επιθετικούς του με μεγάλες μπαλιές μπροστά.

Είδα τις εικόνες. Στο γκολ που μας ακυρώθηκε είναι δυο μέτρα πίσω ο Μάνταλος. Και στο οφσάιντ του Ατρόμητου, ο ώμος του ποδοσφαιριστή είναι λίγο μπροστά. Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση στο γκολ που ακυρώνεται στον Ατρόμητο. Στο γκολ που ακυρώθηκε στην ΑΕΚ, ο βοηθός δεν βοήθησε τον διαιτητή. Και στην πρώτη περίπτωση ήταν λίγα εκατοστά και στην περίπτωση της ΑΕΚ κάποια μέτρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK