Χιμένεθ: "Σε καλύτερη φυσική κατάσταση από πέρυσι..."

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA μετά το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ στην Πολωνία και τόνισε ότι οι παίκτες έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση σε σύγκριση με πέρυσι, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι και τακτικά η ομάδα είναι ανώτερη.

Χιμένεθ: "Σε καλύτερη φυσική κατάσταση από πέρυσι..."

Η ΑΕΚ κέρδισε και την Μπνέιν Σακχίν στην Πολωνία (σ.σ. 2-0 με σκόρερ τους Χριστοδουλόπουλο και Γαλανόπουλο) με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, συγκρίνοντας την περσινή ομάδα με την φετινή. Ο Ισπανός στάθηκε περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής και της φυσικής κατάστασης.

"Έχουμε καλύτερη φυσική και τακτική κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι για να ξεκινήσουν τη σεζόν. Όλοι έχουν βελτιωθεί, ιδιαίτερα οι νέοι παίκτες.

Αυτό το παιχνίδι εξυπηρέτησε ώστε να πάρουν χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο τα νεότερα παιδιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε από την πρώτη ημέρα.

Να είναι στην καλύτερη κατάσταση όταν ήρθε το πρώτο παιχνίδι".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο "δικέφαλος" επιστρέφει στην Ελλάδα αύριο (16/7) και θα παίξει το πρώτο του ματς κόντρα στην Γάνδη στις 19/7 στο Ολυμπιακό στάδιο.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK