Χριστοδουλόπουλος: "Στην ΑΕΚ ήρθα για τον πρωταθλητισμό"

Έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ να υλοποιήσει τους στόχους της δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αφού επισημοποιήθηκε η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Χριστοδουλόπουλος: "Στην ΑΕΚ ήρθα για τον πρωταθλητισμό"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εξήγησε ποιος ήταν ο βασικός λόγος που τον ώθησε να επιλέξει την ΑΕΚ ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, που είδε το 3-1 από τον Απόλλωνα στο άδειο ΟΑΚΑ, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με φιλοδοξίες και πρέπει να γυρίσει εκεί που της αξίζει. Και θέλω και εγώ να συμμετάσχω σ' αυτό και να βοηθήσω.

Η ΑΕΚ είναι και μια οικογένεια εκτός από μεγάλη ομάδα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Από αύριο κιόλας κοιτάμε να μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών. Έχω κάνει ένα κομμάτι προετοιμασίας με τη Βερόνα. Ευτυχώς υπάρχει η διακοπή για να βρω λίγο ρυθμό και ελπίζω να είμαι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί Έλληνες. Πάντα έλεγα πως το ταλέντο του Έλληνα δεν το βρίσκεις εύκολα. Πρέπει να το προσθέσουμε με τη δουλειά. Και να τα παντρέψουμε αυτά τα στοιχεία για να πάμε καλά.

Μ' έχει βοηθήσει αρκετά το ιταλικό πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι, πως να προσέχω το σώμα μου και το τι θέλω να κάνω μέσα στο γήπεδο".

Στην ΑΕΚ ήρθα για τον πρωταθλητισμός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στην ΑΕΚ ο Χριστοδουλόπουλος
Στο ΑΕΚ-Απόλλων ο Λάζαρος
Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ